Η Courteney Cox δεν μπορεί να περιμένει για να ξαναζήσει στιγμές… Friends με τους πρώην συμπρωταγωνιστές της.

Η ηθοποιός που υποδύθηκε επί 10 σεζόν τη Monica Geller μίλησε για την επανένωσή της με τους Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc και David Schwimmer στο ένα και μοναδικό επεισόδιο στο HBO Max.

«Που λες, το συναρπαστικό της υπόθεσης είναι ότι πρόκειται να είμαστε όλοι μαζί για πρώτη φορά, σε ένα δωμάτιο και να μιλάμε όντως για τη σειρά και θα είναι και στο HBO Max και είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Θα περάσουμε τέλεια. Θα είναι σπουδαία. Αλλά πραγματικά δεν το έχουμε κάνει όλοι, το να κάτσουμε εκεί και να μιλήσουμε γι’ αυτό και να αναπολήσουμε αυτήν την απίστευτη εμπειρία που ζήσαμε. Θα είναι φανταστικά», δήλωσε στο Hiking with Kevin και τον Kevin Nealon.


Στο μεταξύ, όταν έλεγε αυτά τα λόγια η 55χρονη ηθοποιός, δεν είχε ακόμα ανακοινωθεί επισήμως η επανένωση των Friends από το HBO Max. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι το ιδανικό reunion για την ίδια είχε ήδη συμβεί λίγο καιρό πριν όταν συναντήθηκαν επιτέλους όλοι μαζί για φαγητό.

«Το ιδανικό για μένα – και μόλις το κάναμε κιόλας, μας πήρε αιώνες να το καταφέρουμε. Δεν ξέρω πόσα χρόνια ήταν, ίσως 15 – και επιτέλους συναντηθήκαμε όλοι μαζί και φάγαμε. Και όταν είμαστε μαζί -που δε συμβαίνει ποτέ, απλά συνέβη… απλά δε συμβαίνει συχνά, του τύπου δύο φορές μόνο από όταν ολοκληρώθηκε η σειρά, είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό. Γελάμε τόσο πολύ!»
, εξήγησε ενθουσιασμένη.

Το μέχρι τώρα ατιτλοφόρητο επεισόδιο των Friends θα προβληθεί τον ερχόμενο Μάιο, όταν και θα εγκαινιαστεί η πλατφόρμα HBO Max.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below