Μέχρι στιγμής, οι δύο πιο πολυσυζητημένες αφίξεις στο Instagram ήταν αυτές των Jennifer Aniston και David Attenborough. Συγκεκριμένα, πρώτα η ηθοποιός και ύστερα ο τηλεπαρουσιαστής με την πρώτη τους ανάρτηση είχαν καταφέρει να κερδίσουν ένα εκατομμύριο ακολούθους μέσα σε λίγες ώρες. Αυτά μέχρι να κάνει την εμφάνισή του στο κοινωνικό δίκτυο ο Rupert Grint· εκτός από μάγος στη μεγάλη οθόνη, είναι πια και στο Instagram καθώς στο εξής εκείνος κατέχει το ρεκόρ Γκίνες. Για την ακρίβεια, συγκέντρωσε 1 εκατ. ακολούθους στη διάσημη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης μόλις μέσα σε 4 ώρες και ένα λεπτό από την πρώτη του ανάρτηση.

Στις 10 Νοεμβρίου του 2020, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά ταινιών Harry Potter, δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία έχει στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κόρη του. «Γεια σου Instagram… με 10 μόνο χρόνια καθυστέρηση, να ´μαι!», έγραψε στη λεζάντα o 32χρονος ηθοποιός, που σήμερα απαριθμεί 4,3 εκατ. ακολούθους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rupert Grint (@rupertgrint)

Σε συνέντευξή του στο EΤ πάντως, ο Grint απέδωσε αυτήν την επιτυχία στην κόρη του, Wednesday, και όπως εξήγησε για εκείνον αποτελεί σουρεαλιστικό γεγονός διότι είχε την πεποίθηση ότι δε θα αποκτούσε ποτέ λογαριασμό στο Instagram…

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below