Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει τη μητρότητα από το πρώτο κιόλας παιδί. Ο μικρός Σάββας έφερε ριζικές αλλαγές στη ζωή της και φυσικά της έδωσε στιγμές μεγάλης ευτυχίας. Το ίδιο συμβαίνει και μετά τον ερχομό της Αναστασίας που πλέον έχει γίνει ενός μήνα. Η παρουσιάστρια δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τα μωρά και φυσικά με τη νεογέννητη κόρη της.

“Τα παιδιά μου. Η ζωή μου όλη. Ευχαριστώ τον άντρα μου, τον καλύτερο πατέρα και σύζυγο που θα μπορούσα να ζητήσω” είχε πει λίγες ώρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Τότε μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία της μικρής στο instagram στην οποία φαίνεται μαζί με τον μεγάλο της αδερφό ενώ ακολούθησαν και κάποιες ακόμα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below
View this post on Instagram

Τα παιδιά μου 🙏🏻❤️ Η ζωή μου όλη 🌟 Ευχαριστώ τον άντρα μου, τον καλύτερο πατέρα και σύζυγο που θα μπορούσα να ζητήσω, τον γιατρό μου, Πέτρο Νικολαΐδη, ο οποίος για άλλη μία φορά με βοήθησε να έχω έναν υπέροχο, φυσιολογικό και φυσικό τοκετό, την μαία μου Λαμπρινή Παλληκαρά που με καθοδήγησε ξανά με τέτοιον τρόπο ώστε να καταφέρω να απολαύσω το κάθε λεπτό αυτού του θαύματος, όλο το προσωπικό του ΙΑΣΩ για την άψογη φροντίδα και φυσικά όλους εσάς για την αγάπη και τη μεγάλη αγκαλιά σας ❤️ #mykids #myfamily #mylife #mylittlerockstar #babyS #mylittleprincess #babyA Καλό μήνα από εμάς🌹#firstofoctober

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

Στην πιο πρόσφατη ανέβασε, για ακόμα μία φορά, τις πατούσες τις μικρής την ώρα που κοιμάται.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below