Η Sara Lee, νικήτρια του reality του WWE (World Wrestling Entertainment), “Tough Enough”, για το 2015, η οποία κέρδισε και ένα συμβόλαιο 250,000$ με την εταιρεία, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών.

Την είδηση έκανε γνωστή η μητέρα της μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook στην οποία ζητά την κατανόηση του κόσμου και τη στήριξή του στην οικογένεια της αθλήτριας.

Η Sara Lee ήταν παντρεμένη με τον παλαιστή Wesley Blake (πραγματικό όνομα Cory Weston) και μαζί είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, την 5χρονη Piper και τον 3 ετών Brady και ένα μωρό ενός έτους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Lee (@saraann_lee)

Στο post η μητέρα της γράφει: «Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε μαζί σας πως η Sara Weston, έφυγε. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Οι διαδικασίες δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί. Ζητάμε να αφήσετε την οικογένειά μας να θρηνήσει. Όλοι χρειαζόμαστε τις προσευχές σας, ιδίως ο Cory και τα παιδιά τους».

Η αιτία του θανάτου της δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί,ενώ ήδη έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 51,000 λίρες σε GoFundMe λογαριασμό για την οικογένειά της.

Πριν αφοσιωθεί στην πάλη η Sara είχε διακριθεί στον στίβο και την άρση βαρών. Η ίδια δεν έκρυψε ποτέ πόσο της άρεσε η γυμναστική. Η τελευταία της ανάρτηση άλλωστε ήταν ακριβώς μετά την προπόνησή της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Lee (@saraann_lee)

«Επιτέλους είμαι αρκετά υγιής για να καταφέρω να πάω στο γυμναστήριο δύο μέρες στη σειρά», είχε γράψει.

Τη θλίψη τους για τον χαμό της εξέφρασαν συναθλήτριές της, αλλά και ο WWE με post στο Twitter.

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram @saraan_lee

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below