Η απόλυτη γιορτή για τη μόδα είναι το Met Gala. Μοντέλα, σχεδιαστές, fashion editors, ηθοποιοί, pop stars, ακόμα και πολιτικοί έχουν βρεθεί κατά καιρούς στο κόκκινο χαλί του πάρτι της μόδας.

Για χρόνια, το Met Gala λάμβανε χώρα την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου. Ωστόσο, η πανδημία άλλαξε τα σχέδια όλων το 2020 και η «μεγαλύτερη νύχτα» της μόδας, όπως περιγράφεται συχνά, ακυρώθηκε. Μέχρι σήμερα.

To πιο εντυπωσιακό fashion party επιστρέφει στις 13 Σεπτεμβρίου, με την Anna Wintour, να δίνει συνεντεύξεις τις προηγούμενες ημέρες και να αποκαλύπτει μυστικά σχετικά με τους καλεσμένους, τους οποίους επιλέγει κάθε χρόνο με μεγάλη προσοχή.

Πρόσφατα, βρέθηκε καλεσμένη του James Corden στην εκπομπή The Late Show και στο πλαίσιο του παιχνιδιού “Spill Your Guts or Fill Your Guts”, ρωτήθηκε ποιο άτομο δεν θα καλούσε ποτέ ξανά στο Met Gala. Εάν δεν απαντούσε με ειλικρίνεια, η ισχυρότερη γυναίκα της μόδας θα έπρεπε να φάει ένα απαίσιο πιάτο.

Μην έχοντας πολλές επιλογές, αποκάλυψε ποιον άνθρωπο δεν θα ήθελε να καλέσει ξανά και δεν είναι άλλος από τον Donald Trump. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μάλιστα έχει παρευρεθεί στο show όχι μία αλλά εφτά φορές: το 2004, το 2005, το 2006, το 2007, το 2008, το 2010 και την έκανε τελευταία του εμφάνιση το 2012.

Φέτος το Met Gala θα διεξαχθεί στο Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης, και θα δώσει τη δυνατότητα στους fashion addicts να παρακολουθήσουν ολόκληρη την εκδήλωση από όποια γωνία του κόσμου βρίσκονται, αφού θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below