Το Instagram της «μυρίζει» ακόμη καλοκαίρι, κι ας είναι Σεπτέμβριος. Η Ζέτα Μακρυπούλια καλωσόρισε το νέο μήνα με μία φωτογραφία και ένα μήνυμα που εκφράζει γλαφυρότατα το πώς ακριβώς αισθάνεται για το καλοκαίρι που αρνείται να αποχαιρετήσει.

«Καλημέρα καλό μήνα! Καλωσήρθες Σεπτέμβρη, αλλά μέχρι εδώ. Δεν είμαι ποτέ έτοιμη να αποχαιρετήσω το καλοκαίρι, ακόμα και αυτό που ήταν τόσο αμήχανο», έγραψε η ηθοποιός στο προσωπικό της προφίλ κι εμείς πέρα από το ότι συμπάσχουμε μαζί της, λατρέψαμε το εμπριμέ boyfriend shirt που φοράει αντί καφτανιού, φορέματος ή παρεό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλημέρα καλό μήνα! Καλωσήρθες Σεπτέμβρη, αλλά μέχρι εδώ. Δεν είμαι ποτέ έτοιμη να αποχαιρετήσω το καλοκαίρι, ακόμα και αυτό που ήταν τόσο αμήχανο. ————————————————————————— #september #stillsummer #instapic #greece #mood #vacay #insta

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ zeta_makripoulia_official στις


Στο μεταξύ, δεν πρόκειται για τυχαίο γεγονός· την έχουμε ξαναδεί να το τιμά δεόντως σε άλλη λήψη, σε φυστικί απόχρωση «φρεσκάροντας» με αυτόν τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουμε να ντυθούμε μετά το μπάνιο μας στην παραλία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ανεκτίμητο δώρο να κάνεις είκοσι βήματα και να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα! Και σε τι θάλασσα!!!! Ούτε οδήγηση ούτε κουβαλήματα ούτε τίποτα. Αυτή είναι η απόλυτη ξεκούραση! Έρχομαι πάνω από δέκα χρόνια στην Κύθνο και κάθε φορά το αίσθημα είναι ίδιο! Αγαπώ αυτό το νησί για την ησυχία του και τις 99? (τώρα λένε ότι είναι 102) παραλίες του! Κάθε φορά που έρχομαι γεμίζουν τα μάτια μου εικόνες και η ψυχή μου ηρεμεί! Άγιος Σωστής @eneos_beach_villas —————————————————————————— #αγιοςσωστης #κυθνος #lovekythnos #kytnos #greece #summer2020 #summer #gratitude

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ zeta_makripoulia_official στις


Πάντως, αν κρίνουμε από τις διεθνείς σταρ, πρόκειται για ένα trend που άνετα μπορούμε να υιοθετήσουμε και εκτός διακοπών.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below