Τον Μάιο του 2018, πλήθος κόσμου παρακολούθησε το βασιλικό ” I do”  που είπαν η Αμερικανίδα Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στο St. George’s Chapel στο Windsor. Οι καλεσμένοι, αλλά και όλοι οι royal fans είδαν την απαστράπτουσα νυν πριγκίπισσα του Sussex να φτάνει στην εκκλησία με Givenchy νυφικό χαρίζοντας δάκρυα συγκίνησης στον μελλοντικό της σύζυγο. Το πάρτι μετά το γαμήλιο μυστήριο ντύθηκε με μελωδίες του Dj Idris Elba και έκλεισε με το τραγούδι του πρώτου χορού  “I Wanna Dance With Somebody” .

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) le

Το ζευγάρι μετράει 18 μήνες κοινής ζωής και τον Απρίλιο του 2019 ήρθε στη ζωή ο γιος τους, Archie Harrison. Αυτό που προκαλεί απορία είναι το γεγονός ότι η Meghan Markle δεν είναι Βρετανίδα υπήκοος και ακόμα περιμένει την έγκριση των χαρτιών της, γιατί το ότι είναι μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δεν μπορεί να την κάνει αυτόματα Βρετανίδα υπήκοο.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) le

Ο χρόνος αναμονής για την τελική έγκριση είναι αρκετός και η πριγκίπισσα του Sussex ξεκίνησε την διαδικασία μετά την επίσημη ανακοίνωηση του αρραβώνα της με το Harry το Νοέμβριο του 2017 και ακόμα βρίσκεται σε αναμονή. Εν τω μεταξύ, 0 προσωπικός γραμματέας του πρίγκιπα Harry, Jason Knauf είπε για την Markle (η οποία είναι Αμερικανίδα υπήκοος) ότι ” θα είναι μονίμως σύμφωνη με τις απαιτήσεις θεώρησης εισόδου στο Ηνωμένο Βασίλειο”.

Καθώς, η ίδια περιμένει να εκδοθεί το βρετανικό της διαβατήριο, ένας φίλος της Meghan είπε στη Dailymail: “Η Meghan δεν είναι ακόμα Βρετανίδα υπήκοος. Μπορεί να φαίνεται εξωπραγματικό, αφού είναι παντρεμένη εδώ και 18 μήνες με τον εγγονό της Βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά δέχεται ότι είναι μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία.”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below