Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αλλά ο μεγαλύτερός της γιος, Ουίλιαμ, δείχνει να μην την έσβησε ποτέ από τη μνήμη του και να του λείπει συνεχώς. Έχει μάλιστα εξομολογηθεί πως εκείνη την περίοδο ήταν πολύ δύσκολο για τον ίδιο και τον αδερφό του, Χάρι, να ξεπεράσουν το χαμό της.

Credits: @kensingtonroyal

Στο νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Diana, Our Mother: Her Life and Legacy» ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δήλωσε ότι ο λόγος που αυτός και η σύζυγός του δίνουν μεγάλη σημασία στα πρώτα χρόνια της ανατροφής των παιδιών τους είναι ότι ακολουθεί το παράδειγμα των δικών του γονιών και κυρίως της Νταϊάνας την οποία θεωρεί πρότυπο μητέρας.

Credits: @katemiddletonphotos
Credits: @kensingtonroyal

«Επιθυμώ να αφιερώσω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο και να καταβάλλω κάθε προσπάθεια με τον Γεώργιο και την Σάρλοτ, επειδή έχω αντιληφθεί ότι τα πρώτα χρόνια είναι κρίσιμα για τα παιδιά, έχοντας δει τι έκανε εκείνη (η μητέρα μας) για εμάς. Σκέφτομαι συνέχεια την γιαγιά Νταϊάνα. Θα ήταν σίγουρα πολύ περήφανη», λέει χαρακτηριστικά στο ντοκιμαντέρ και αποκαλύπτει ότι, όταν βάζει τα παιδιά για ύπνο τους μιλά για την γιαγιά τους. Το παλάτι εξάλλου όπου διαμένουν έχει διακοσμηθεί με πλήθος φωτογραφιών της.

Credits: @kensingtonroyal
Credits: @katemiddletonphotos

«Αν ζούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα υπεραγαπούσε την Σάρλοτ και τον Γεώργιο», υποστηρίζει ο δεύτερος στην διαδοχή του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου και αποκαλύπτει ότι τρελαινόταν να κάνει εκπλήξεις στους δύο γιους της, να πηγαίνει μαζί τους διακοπές, να τους γράφει αστείες κάρτες και τους επέτρεπε να πέφτουν με τα ρούχα στην πισίνα. Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της αξέχαστης πριγκίπισσας ήταν το Σεπτέμβριο του 1996. Μια κατά τ’ άλλα συνηθισμένη μέρα, ο έφηβος τότε Ουίλιαμ επέστρεψε από το σχολείο για να συναντήσει όμως στα σκαλιά του παλατιού του Κένσιγκτον τα σούπερ μόντελ Νάομι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ και Κρίστι Τέρλιγκτον. Οι διάσημες καλλονές τον ευχαρίστησαν για την υποστήριξη και τον θαυμασμό του και ο νεαρός πρίγκιπας θυμάται να κοκκινίζει από ντροπή και να παραπατάει σαστισμένος μπροστά στα πανέμορφα μοντέλα. Μέχρι και η Νταϊάνα δηλαδή ήταν όπως όλες οι μαμάδες του κόσμου που λατρεύουν να ντροπιά

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below