Διάφορα υπονοούμενα έχουν προκύψει κατά καιρούς για τη… φυσικότητα της ομορφιάς της Meghan Markle, ωστόσο ποτέ, κανένα «αποδεικτικό» στοιχείο δεν έχει εμφανιστεί για να τεκμηριώσει αυτούς τους ισχυρισμούς.

Παρόλα αυτά, α. υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα που δε μπορεί να καταστρέψει δεδομένου του ότι ήταν ήδη στα φώτα της δημοσιότητας προτού γνωρίσει τον Harry και «νοικοκυρευτεί» β. πρόσφατα, ειδική στις πλαστικές επεμβάσεις τοποθετήθηκε επί του θέματος. Ο λόγος για τη Lorry Hill, η οποία ειδικεύεται στην οδοντιατρική κοσμετολογία και φροντίζει μεταξύ άλλων να ξεσκεπάζει στο κανάλι της στο YouTube τις επεμβάσεις που έχουν κάνει οι διάσημοι είτε τις παραδέχονται είτε όχι.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Στο βίντεο που αναφέρεται η Hill στη Markle ουσιαστικά εξαίρει το διακριτικό τρόπο με τον οποίο έχει επέμβει στο χαμόγελό της, ώστε στην τωρινή φάση (ως Δούκισσα του Sassex) πολλές γυναίκες να ζητούν από τους οδοντιάτρους να τους φτιάξουν το τέλειο “Markle’s sparkle” (δηλαδή, τη λάμψη της Markle). Επισημαίνει μάλιστα, πως στην αρχή ούτε η ίδια δεν έβλεπε τις ανεπαίσθητες, αλλά εν τέλει υπαρκτές διαφορές. Συγκεκριμένα, στις παλαιότερες φωτογραφίες ανά χρονολογία που ακολουθούν του βίντεο, διακρίνονται ένα μικρό χώρισμα ανάμεσα στα δύο μπροστινά πάνω δόντια της, ενώ κατά πάσα πιθανότητα, πέρα από τη λεύκανση που έχει κάνει, έχει καλύψει με εμφυτεύματα τα δύο κενά στα δεξιά και αριστερά της οδοντοστοιχίας της.

Εκτός από τα δόντια όμως, η πρώην πρωταγωνίστρια του Suits και νυν σύζυγος του Πρίγκιπα Harry, φαίνεται ότι έχει διορθώσει λιγάκι και το σχήμα της μύτης της, λεπταίνοντας της και στενεύοντας τα ρουθούνια.

Φήμες λένε στο μεταξύ, πώς το μικρό κοκκαλάκι που προεξέχει στο κέντρο της μύτης το άφησε ως είχε για να φαίνεται… φυσική.

Από το γάμο με τον Πρίγκιπα Harry το 2018, Photo by John Sibley – WPA/Getty Images

Όσο για τις θαυματουργές ιδιότητες του botox, αυτές βοήθησαν ώστε να παγώσουν οι μύες στα μάγουλά της και άρα σταδιακά να καταφέρει να στενέψει ελαφριά το σχήμα του προσώπου της. Κατά τη Hill μάλιστα, έχουν τοποθετηθεί μικρά fillers στα ζυγωματικά της προκειμένου να δημιουργείται περισσότερη αντίθεση (με το στένεμα) και να δείχνουν πιο καλοσχηματισμένα.

Δείτε τις φωτογραφίες:
1999

2009

Photo by Amanda Edwards/Getty Images

2010

Photo by Charley Gallay/Getty Images For Benefit Cosmetics

2016

Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for ELLE
Photo by Brad Barket/Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below