Ο Regé-Jean Page μετά τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά Bridgerton, είδε τη φήμη του να ταξιδεύει. Έγινε ο πιο γοητευτικός άντρας και περιζήτητος ηθοποιός για μεγάλες παραγωγές. Μπορεί ο ίδιος να μην συνεχίζει στη δεύτερη σεζόν της σειράς της Shonda Rhimes για λογαριασμό του Netflix, ως Δούκας του Hastings, ωστόσο σύντομα θα τον δούμε στην ταινία ‘The Gray Man‘ που θα γίνει διαθέσιμη στην streaming πλατφόρμα, καθώς και σε μια άλλη παραγωγή που το όνομα του βρίσκεται στο τραπέζι και συζητιέται έντονα.

Μετά το Λονδίνο του 1813, ενδεχομένως να μεταφερθεί στο Λονδίνο του σήμερα κι αυτή τη φορά φορώντας κοστούμι. Οι φήμες εδώ και καιρό κάνουν λόγο πως ο Regé-Jean Page είναι ένας από τους υποψήφιους ηθοποιούς για τον ρόλο του James Bond, μετά την αποχώρηση του Daniel Craig, και μάλιστα, έχει γίνει επικρατέστερος, ειδικά μετά και την αποχώρηση του από τη σειρά Bridgerton.

(Photo by David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for dunhill)

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη του πριν παραχώρησε πριν δύο ημέρες στο Mirror, είπε για τον αγαπημένο μυστικό πράκτορα: “Πιστύεω πως αν είσαι Βρετανός και έχεις κάνει οτιδήποτε που αξίζει και οι άλλοι άνθρωποι το παρατηρούν, τότε όλοι θα αρχίσουν να μιλάνε γι’αυτό. Προφανώς είμαι κολακευμένος.”. Ο ίδιος δεν αποκάλυψε κάτι παραπάνω αφού κατέληξε στην διπλωματική απάντηση: Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο από αυτό”.

Εξήγησε, επίσης, πως η πανδημία δεν του επιτρέπει να κάνει μελλοντικά σχέδια. “Πιστεύω το να κάνεις σχέδια αυτή τη στιγμή είναι κάπως ξεκαρδιστικό. Οπότε έχω σταματήσει να κάνω”.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Τέλος, για τον ρόλο του James Bond είναι υποψήφιος και ο Tom Hardy από τη σειρά Peaky Blinders. Και οι δύο ηθοποιοί, πάντως, είναι ιδανικοί για τον μυστικό πράκτορα 007. Μένει να δούμε ποιος θα επιλεχθεί τελικά.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below