Ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια της Rihanna λέει “…better have my money” και όπως φαίνεται η ίδια πήρε τα χρήματα της. Σύμφωνα με το Forbes, η Riri είναι πλέον η πιο πλούσια γυναίκα στο χώρο της μουσικής και η δεύτερη -μετά την Oprah- στο χώρο της σόουμπιζ.

Η περιουσία της 33χρονης Robin Rihanna Fenty αγγίζει τ0 1,7 δις, χρήματα τα οποία δεν κέρδισε μόνο μέσα από τη μουσική καριέρα της, αλλά και από το brand της Fenty Beauty.

Το beauty brand με την υπογραφή της λανσαρίστηκε το 2017 και η επιτυχία ήρθε αμέσως. Πλέον ανήκει κατά το ήμισυ στην LVMH, ενώ η Rihanna έχει δημιουργήσει από τότε την Fenty Skin με προϊόντα περιποίησης, αλλά και την Savage x Fenty με εσώρουχα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Riri δεν έχει βγάλει νέο δίσκο από το 2016, οπότε δεν θα ήταν υπερβολή αν υποθέταμε πως η τεράστια περιουσία της οφείλεται περισσότερο στις εκτός μουσικής δραστηριότητές της. Όπως και να έχει, η ίδια ανήκει πλέον στο κλάμπ των δισεκατομμυριούχων και η περιουσία της αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο μέσα στον επόμενο χρόνο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below