Η Shakira περπάτησε στο κόκκινο χαλί της παγκόσμιας πρεμιέρας του Zootopia 2 μαζί με τους δύο γιους της, Milan και Sasha.
Η τραγουδίστρια, που επιστρέφει στον ρόλο της Gazelle στη νέα ταινία της Disney, έφτασε στο El Capitan Theatre στο Χόλιγουντ μαζί τα παιδιά της, λάμποντας από χαρά και υπερηφάνεια.
Οι τρεις τους εμφανίστηκαν με ταιριαστά Stella McCartney outfits σε λιλά χρώμα, με την τραγουδίστρια να εντυπωσιάζει με το στενό φόρεμά της.


Ο 12χρονος Milan και ο 10χρονος Sasha πόζαραν άνετα μπροστά στους φωτογράφους, δείχνοντας πόσο εξοικειωμένοι είναι πλέον με τους ρυθμούς ζωής της μητέρας τους και δηλώνοντας ενθουσιασμένοι που συμμετέχουν και εκείνοι στην ταινία, χαρίζοντας τις φωνές τους σε μικρούς ήρωες. Σε video που εξασφάλισε το entertainmenttonight.com η τραγουδίστρια δήλωσε συγκινημένη και υπερήφανη.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Τα τελευταία χρόνια υπήρξαν ανατρεπτικά για τη Shakira, καθώς μετά τον χωρισμό της από τον Gerard Piqué, με τον οποίο απέκτησε τους δύο γιους της, η τραγουδίστρια έχει αφιερωθεί στο να χτίζει μια νέα, σταθερή καθημερινότητα για την οικογένειά της. Πλέον ζει μόνιμα με τα παιδιά της στο Μαϊάμι, όπου έχει δημιουργήσει ένα περιβάλλον στο οποίο, όπως έχει πει, μπορούν να μεγαλώνουν με ηρεμία και αίσθηση ασφάλειας.
Παρότι η μετάβαση δεν ήταν εύκολη, η Shakira έχει μοιραστεί ότι προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο παρούσα στην καθημερινότητα των παιδιών της και να δημιουργεί μαζί τους στιγμές που λειτουργούν ως αντίβαρο στην έντονη δημοσιότητα που τη συνοδεύει.



