Θεατρική ήταν η χθεσινή βραδιά για τη Σμαράγδα Καρύδη, η οποία παρακολούθησε την παράσταση «Τι ζούμε, ρε;» στο θέατρο Άλσος. Την παραστάση σκηνοθετεί ο Θοδωρής Αθερίδης και υπογράφει η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Πρόκειται για μια κωμική ανασκόπηση της καθημερινότητας όπου το σημερινό γίνεται διαχρονικό και το παράλογο, λογικό.Ένας καθρέφτης που σαρκάζει και αυτοσαρκάζεται, που παραμορφώνει και μεγεθύνει. Μια επιθεώρηση όπου πάνω στην σκηνή θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει η Δεξιά με την Αριστερά, ο Πούτιν με τον Μπάιντεν, η νοικοκυρά με την νεολαία. Μια παρέλαση της νεοελληνικής παραπραγματικότητας και παράνοιας που μας ταλαιπωρεί όλους και μόνη διέξοδος είναι να μπορούμε να γελάμε με αυτή. Ο προαιώνιος ρόλος της επιθεώρησης είναι να παίρνει το βαρύ και να το κάνει ελαφρύ, το ψυχικό βάρος να το κάνει γέλιο!

Μαζί με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη παίζουν οι: Θανάσης Αλευράς, Κώστας Αποστολάκης, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας, Αντώνης Κρόμπας, Ροζαμάλια Κυρίου, Νίκη Λάμη, Αντώνης Λουδάρος, Στράτος Λύκος, Πάνος Μουζουράκης, Παρθένα Χοροζίδου.

Η εμφάνιση της Σμαράγδας Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη παρακολούθησε την παράσταση και φωτογραφήθηκε μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη μετά το τέλος της. Στις λήψεις τη βλέπουμε χαμογελαστή μέσα σε ένα casual σύνολο με κυρίαρχο στοιχείο το κίτρινο χρώμα. Για την ακρίβεια, συνδύασε ένα κίτρινο, baggy παντελόνι με λευκό T-shirt και χακί jacket. Ολοκλήρωσε το look με sneakers σε στις ίδιες αποχρώσεις. Το μακιγιάζ της ήταν απαλό και τα μαλλιά της ίσια.

NDP

Μαζί με τη Σμαράγδα Καρύδη τη χθεσινή παράσταση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων η Μαρία Καβογιάννη, η Βίκυ Βολιώτη, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below