Απ’ ό,τι φαίνεται στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης «Οι μάγισσες της Σμύρνης», περνούν καλά και αυτό… βγαίνει στο Instagram!

Η Σμαράγδα Καρύδη φαίνεται να έχει τέλεια χημεία με τις συμπρωταγωνίστριές της, Μαρία Καβογιάννη, Ευγενία Σαμαρά και Μαρία Αντουλινάκη και έτσι λοιπόν ανεβάζει συχνά βίντεο από τα καμαρίνια του θεάτρου, όπου οι ταλαντούχες ηθοποιοί κάνουν διάφορα «σκετσάκια». Οι ακόλουθοί της, όπως φαίνεται τα λατρεύουν, αφού συγκεντρώνουν χιλιάδες προβολές και θετικά σχόλια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smaragda Karidi (@smaragda_karidi_official) στις

Στο πιο δημοφιλές των τελευταίων ημερών, η Σμαράγδα με τις συμπρωταγωνίστριές της φαίνεται να τραγουδούν μέσα στο ντουζ και να «πλένει» η μία την άλλη. «Ρώσικο αμόκ στο ντους χωρίς κανένα λόγο «Ochi Chernye» από τις #thewitchesband», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, που συγκέντρωσε πάνω από 135.000 προβολές, η ηθοποιός

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smaragda Karidi (@smaragda_karidi_official) στις

«Στον πόλεμο οι #thewitchesband ήταν διπλοί κατάσκοποι και είχαν καταλήξει σε καμπαρέ. Εκεί, την ώρα που τραγουδούσαν, άρχισαν οι βομβαρδισμοί. Ευτυχώς είναι μάγισσες γι’ αυτό κι ήταν οι μόνες που επέζησαν μέχρι τις μέρες μας» έγραψε στη λεζάντα του παραπάνω βίντεο η Σμαράγδα.