Τη Σοφία Χατζηπαντελή τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο φετινό “Greece’s Next Top Model”, όπου συμμετείχε ως μέλος της κριτικής επιτροπής. Μάλιστα, επέστρεψε στον ρόλο της για τη διεξαγωγή του ημιτελικού του διαγωνισμού στη Ρώμη, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με τις ατάκες και το ταπεραμέντο της.

Το μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο εντυπωσίασε τόσο με την εμφάνισή της όσο και με τον εκρηκτικό χαρακτήρα της. Η ίδια δεν διστάζει να λέει ξεκάθαρα τη γνώμη της, ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα social media, προωθώντας τη δουλειά της και την αποδοχή στη διαφορετικότητα και ενίοτε προσφέροντας συμβουλές styling και ομορφιάς στους ακολούθους της.

Στην τελευταία της ανάρτηση τη βλέπουμε στο ντουζ. Στο video που μοιράστηκε μας αποκαλύπτει τη ρουτίνα που ακολουθεί για να διατηρεί λαμπερό και υγιές το δέρμα της, αλλά και όμορφα τα μαλλιά της. Όπως βλέπουμε για το σώμα χρησιμοποιεί ένα απαλό scrub, ενώ για τα μαλλιά ένα ενυδατικό σαμπουάν και αντίστοιχη κρέμα μαλλιών. Όπως θα δείτε απλώνει το σαμπουάν σε όλα τα μαλλιά, ενώ την κρέμα μόνο στα μήκη και ξεβγάζει με άφθονο νερό.

 

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram @sophiahadjipanteli

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below