Ένα νέο αφιέρωμα στον πρίγκιπα Φίλιππο μάς μεταφέρει μέσα σε πιο προσωπικές στιγμές της βασιλικής οικογένειας. Στα στιγμιότυπα από την προσωπική συλλογή της Βασίλισσας Ελισσάβετ βλέπουμε τον πρίγκιπα Φίλιππο γεμάτο ενθουσιασμό πάνω σε ένα τρίκυκλο να κάνει ποδήλατο με τον πρίγκιπα Κάρολο και την πριγκίπισσα Ευγενία, τη στιγμή που η βασιλομήτωρ τρέχει πίσω τους. Σε ένα άλλο video ο πρόσφατα εκλιπών πρίγκιπας Φίλιππος κάνει κουπί παρέα με τον μικρότερο γιο του, πρίγκιπα Edward και χαλαρώνει δίπλα σε μια λίμη, πιθανότατα στη Σκωτία, όπου συνήθισε να κάνει BBQ στις διακοπές της οικογένειας.

«Είμαστε τυχεροί που τον είχαμε σχεδόν μέχρι τα 100 του», λέει ο πρίγκιπας Κάρολος, που σύμφωνα με φήμες δεν θα καθίσει καθόλου στον θρόνο της Βρετανίας και θα παραχωρήσει τη θέση του στον γιο του, William, αμέσως μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισσάβετ.

Τα στιγμιότυπα είναι κομμάτι ενός νέου ντοκιμαντέρ του BBC για τη ζωή του πρίγκιπα Φίλιππου, με τίτλο “Prince Philip: The Royal Family Remembers” και πρόκειται να βγει στον αέρα στις 22 Σεπτεμβρίου.

Στο video εμφανίζονται και οι πρίγκιπες William και Harry, οι οποίοι μιλούν για τον εκλιπόντα παππού τους. «Ήταν πάντα παρών και πίσω από όλα όσα έχουμε κάνει», είπε ο William με τον Harry να συμπληρώνει: «Αυτό που έβλεπες ήταν αυτό που έπαιρνες με τον παππού μου. Ήταν αυθεντικός».

Σύμφωνα με το BBC πάνω από 15 άτομα της βασιλικής οικογένειας μοιράζονται τις σκέψεις στους σε αυτό το ντοκιμαντέρ και μιλούν για τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 9 Απριλίου, μόλις 2 μήνες πριν γίνει επίσημα 100 ετών.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below