Σε αγώνα γκολφ που πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό συμμετείχε την Κυριακή που μας πέρασε, ο σύζυγος της Gisele Bündchen. Το τουρνουά με τίτλο «The Match: Champions for Charity», έλαβε χώρα στο Medalist Golf Club, στο Hobe Sound της Florida και οργανώθηκε για να ενισχυθούν οι προσπάθειες διάφορων οργανισμών που παρέχουν βοήθεια και ανακούφιση από την πανδημία του νέου κορωνοϊού.

Στον τουρνουά ο Tom Brady αγωνίστηκε μαζί με τον θρύλο του γκολφ, Phil Mickelson, ενάντια στον Tiger Woods και τον Peyton Manning. Παρότι ο Tom Brady δεν κατάφερε να κερδίσει τους αντιπάλους του, χάρισε όμως στους θεατές μια ξεκαρδιστική στιγμή που θα μείνει σε όλους αξέχαστη, καθώς όταν αναγκάστηκε να σκύψει, έσκισε το παντελόνι του, με αποτέλεσμα να φανεί το εσώρουχό του. Αυτή η μοναδική στιγμή φυσικά απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους και κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο Tom Brady δεν δίστασε όμως να απαντήσει δημόσια στους θαυμαστές του για αυτό το στιλιστικό του ατύχημα, λέγοντας με χιούμορ στο Twitter ότι μάλλον το παντελόνι του είχε ανάγκη από social distancing.

Στο τουρνουά συγκεντρώθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες των ξένων μέσων περισσότερα από είκοσι εκατομμύρια δολάρια.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below