Μόλις λίγες μέρες πριν έγινε γνωστό πως ο λίγων μηνών ανιψιός της Sharon Stone έφυγε από τη ζωή. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η ηθοποιός μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

«River William Stone – Σεπτέμβριος 8, 2020 – Αύγουστος 30, 2021» είχε γράψει δίπλα στη φωτογραφία του 11 μηνών μωρού, το οποίο πριν φύγει από τη ζωή είχε βρεθεί στην κούνια του με οργανική ανεπάρκεια (δες εδώ τι είχε αναρτήσει).

Πριν λίγες ώρες η 63χρονη ηθοποιός και νονά του μικρού μωρού ανήρτησε μία ακόμη φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε ένα άδειο δωμάτιο σε γκρι χρώματα. «Τα στάδια της θλίψης» έγραψε στη λεζάντα και οι ακόλουθοί της έσπευσαν να δείξουν τη συμπαράστασή τους μέσα από τα σχόλιά τους.

 

«Χωρίς λόγια. Προσεύχομαι ο Θεός να σου δίνει δύναμη. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά σου στην οικογενειά σου», έγραψε η Naomi Cambell.

 
Η Sharon Stone πριν από μερικές μέρες είχε αποκαλύψει ότι ο 11 μηνών ανιψιός της και βαφτισιμιός της βρέθηκε στην κούνια του με οργανική ανεπάρκεια (δες εδώ τι είχε αναφέρει τότε).

Η Χολιγουντιανή σταρ είχε απευθύνει έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν μια προσευχή για τον μικρό Ρίβερ καθώς χρειαζόταν ένα θαύμα για να ζήσει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below