Στις αρχές Φεβρουαρίου του 2020, η Milla Jovovich έγινε για τρίτη φορά μαμά. Το χαρμόσυνο αυτό νέο ανακοίνωσε μέσω Instagram η μεγαλύτερη κόρη της 44χρονης ηθοποιού, Ever, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της πενταμελούς οικογένειας. Λίγες ώρες αργότερα, η Milla Jovovich αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει και η ίδια τον ερχομό της τρίτης της κόρης, επίσης μέσω Instagram ενώ αποκάλυψε και το όνομα της μικρής: Osian Lark Elliot.

Αν και όλο αυτό το διάστημα οι φωτογραφίες που «ανέβαζε» στον λογαριασμό της η σταρ με τη μικρή δεν ήταν πολλές, πριν από λίγες ώρες τράβηξε το απόλυτο  snap, στο οποίο η Osian Lark Elliot ποζάρει σαν μοντέλο στην κάμερα, φορώντας ένα navy ριγέ φορμάκι. Η φωτογραφία αυτή είναι ό,τι πιο γλυκό μπορείς να δεις. Λίγο τα μεγάλα εκφραστικά γαλανά μάτια του μωρού, λίγο το ύφος που έχει πάρει, βοήθησαν ώστε να «λιώσουν» οι followers.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below
View this post on Instagram

Hello! 🥳 #osianelliot

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on

Θυμίζουμε ότι η Milla Jovovich και ο 54χρονος σύζυγός της Paul W. S. Anderson έχουν αποκτήσει δύο ακόμη κόρες, την 11χρονη Ever (που προαναφέραμε) και την 4χρονη Dashiel.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below