Δε θα ήταν τεράστια υπερβολή αν λέγαμε ότι η οικογένεια Kardashian παύλα Jenner, έχει κάνει διδακτορικό στις πλαστικές επεμβάσεις. Αν ανατρέξουμε σε φωτογραφίες που και οι ίδιες κατά καιρούς ποστάρουν στα social media πριν τα φώτα της δημοσιότητας τους χτυπήσουν την πόρτα, είναι ηλίου φαεινότερο πως τα περισσότερα μέλη της δεν έχουν αφήσει σχεδόν κανένα χαρακτηριστικό τους χωρίς να το “πειράξουν”.

Κάτι τέτοιο φυσικά κανέναν δεν αφορά, εφόσον έχουν κάθε δικαίωμα να μεταχειρίζονται τον εαυτό τους όπως θέλουν, απλώς ποτέ δεν πρόκειται να σταματήσει να συζητιέται όσο χρόνια κι αν περάσουν. Αυτό ισχύει και γιατί πρόκειται για εξόφθαλμες αλλαγές, αλλά και γιατί συνήθως φροντίζουν ολοένα και κάτι παραπάνω να τροποποιούν πάνω τους.

Στην προκειμένη περίπτωση, η καμπάνα χτυπάει για την Khloe, η οποία σε τελευταία της φωτογραφία είναι κυριολεκτικά ένας άλλος άνθρωπος.

 

View this post on Instagram

 

location: under bitches skiiiinnnnn

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία έγινε αμέσως θέμα συζήτησης στα social media, με τους χρήστες να σχολιάζουν τη θεαματική αλλαγή της τηλεπερσόνας, εστιάζοντας στο πριν και το μετά. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα, κάνουν λόγο για ένα νέο πρόσωπο που απέκτησε μέσω επιπρόσθετων πλαστικών επεμβάσεων.

Όλοι φυσικά, περιμένουν να δουν αν η ίδια η Khloe θα τοποθετηθεί επί του θέματος…

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below