Ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για το στυλ της. Η πρώτη κυρία της Αμερικής, Jill Biden, μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις που πάντα έχουν κάτι να πουν και το τελευταίο της look… μίλησε στην καρδιά μας.

Την είδαμε στις αρχές Μαΐου σε ομιλία της για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. Kαι ενώ το soft pink σακάκι της ήταν επίσης μια πολύ καλή επιλογή για μια ανοιξιάτικη ημέρα, η custom made τσάντα του οίκου Valentino έκλεψε τις εντυπώσεις. Τη φόρεσε, επίσης, στην επιστροφή της στην Ουάσιγκτον έπειτα από επαγγελματικό ταξίδι με τον σύζυγό της, αλλά και σε πολλές ακόμη περιστάσεις. Φαίνεται πως είναι η αγαπημένη της.

Photo by Tasos Katopodis/Getty Images

Δεν είναι μόνο το ταμπά χρώμα και το σχέδιο που την κάνουν ιδιαίτερη. Η φωτογραφία με τα δύο σκυλάκια της και το τεράστιο “J” πάνω τους, την κάνει μοναδική. Έτσι η γλυκύτατη Jill Biden μπορεί να έχει παντού μαζί της τα δύο αγαπημένα κατοικίδιά της, Champ και Major.

Αν θέλεις και εσύ να φτιάξεις τσάντα με το κατοικίδιό σου πάνω, δεν έχεις παρά να την παραγγείλεις από το Valentino Garavani Rockstud Pet. Θα σου στοιχίσει περίπου 1,800€ και μπορείς να βάλεις πάνω τη φωτογραφία από όποιο ζωάκι θέλεις!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below