Το ιδιαίτερο τατουάζ που έχει στο χέρι της η Jennifer Aniston, το έχει ακόμα μία γυναίκα. Πρόκειται για την Andrea Bendewald, με την οποία η ηθοποιός μετρά 37 χρόνια φιλίας και συνεχίζουν. Η Jennifer Aniston, με instagram stories, ευχήθηκε στην καλύτερη της φίλη για τα γενέθλια της γράφοντας: “Χρόνια πολλά στην αδερφή από άλλη μητέρα. 37 χρόνια και συνεχίζουμε. Τα καλύτερα έρχονται”.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Σε ένα από τα stories, η Jen αποκάλυψε με μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει τον περασμένo μήνα η Andrea, πως οι δύο γυναίκες έχουν γράψει πάνω τους το τατουάζ “11 11”. Πηγή της ηθοποιού αναφέρει πως ο αριθμός 11 είναι πολύ ξεχωριστός για την ίδια λόγω των γενεθλίων της αλλά και του αγαπημένου σκύλου της, Norman, που πέθανε το 2011.

Οι δύο γυναίκες έχουν μια πολύ δυνατή φιλία, με την Jennifer Aniston να δηλώνει πριν δύο χρόνια στους New York Times πως είναι η παλαιότερη φίλη της. Πρωταγωνιστεί μάλιστα, μαζί της στο ‘The Morning Show’ της Apple Tv, ενώ είχε εμφανιστεί και σε επεισόδιο της σειράς ‘Friends’, ως wanna be νύφη που προσπαθεί να αρπάξει το ονειρεμένο νυφικό της Monica Geller.

Η Andrea Bendewald έχει περιγράψει την Aniston εξίσου ως δίδυμη αδερφή από διαφορετική μητέρα, σε αφιέρωμα που είχε γίνει για τα γενέθλια της διάσημης ηθοποιού, το 2018. “Φίλες από τότε που ήμασταν 14 ετών και εξακολουθούμε να μεγαλώνουμε και να μαθαίνουμε μαζί. Κάνεις τον κόσμο καλύτερο και την ζωή πιο ευχάριστη και διασκεδαστική. Είμαι ευγνώμων για σένα κάθε μέρα και με κάθε τρόπο”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below