Μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Kendall Jenner στον γάμο της φίλης της – και μοντέλου- Loren Perez. Ωστόσο, πολλοί σχολίασαν το πόσο αποκαλυπτικό ήταν το φόρεμα του 26χρονου μοντέλου, το οποίο – ομολογουμένως- άφηνε πολύ λίγα στη φαντασία.

Η Kendall Jenner πήγε στον γάμο με τις φίλες της Hailey Bieber και Bella Hadid και έβγαλε μερικές φωτογραφίες, τις οποίες μοιράστηκε στο Instagram. Μεγάλος αριθμός από τους ακολούθους της εστίασε στο πόσο ακατάλληλο ήταν το φόρεμά της για την περίσταση, καθώς πισεύουν πως το φόρεμα επισκίασε τη νύφη.

Το μοντέλο φόρεσε ένα μαύρο cut out φόρεμα, το οποίο άφηνε ακάλυπτο μεγάλο μέρος του κορμού της και κάλυπτε μόλις και μετά βίας το στήθος της. Δίπλα της φαίνεται η Hailey Bieber με χρυσό εφαρμοστό φόρεμα και η Bella Hadid με ένα slip dress σε ιδιαίτερο χρώμα. Όπως τόνισαν πολλοί, το φόρεμα ήταν εντυπωσιακό και αναδείκνυε την άψογη σιλουέτα του μοντέλου, αλλά δεν ήταν το καταλληλότερο για γάμο.

@kendalljenner

Η Kendall ήταν παράνυφος στον γάμο της φίλης της και στην τελετή φόρεσε ένα γαλάζιο μακρύ φόρεμα. Για τη δεξίωση, όμως, επέλεξε το συγκεκριμένο μαύρο φόρεμα, το οποίο βρίσκεται ακόμα υπό συζήτηση για το αν ήταν κατάλληλο ή όχι. Εσείς, θα το προτιμούσατε;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below