Στα 21 του χρόνια, ο Shawn Mendes είναι ένας από τους πιο διάσημους ανερχόμενους τραγουδιστές της παγκόσμιας βιομηχανίας της μουσικής. Αν και οι πρώτες επιτυχίες του ήταν γνωστές, κατάφερε να κερδίσει το ευρύ κοινό με το κομμάτι Senorita, το οποίο ερμήνευσε μαζί με την επίσης διάσημη τραγουδίστριας, Camila Cabello, με την οποία διατηρεί σχέση σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα.

Εκτός από ταλαντούχος και γοητευτικός, ο νεαρός τραγουδιστής είναι ένας πολύ τρυφερός αδερφός, γεγονός που κάνει τα κορίτσια να τον θαυμάζουν ακόμα περισσότερο και να τον αποθεώνουν. Κι επειδή από ότι φαίνεται δεν θέλει να μένει μόνο στα λόγια, φρόντισε να αποδείξει στην πράξη την τεράστια αγάπη και αδυναμία που έχει για τη μικρή του αδερφή, Aaliyah Mendes.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Ο τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει ένα νέο τατουάζ στο σώμα του. Στο τατουάζ αυτό έγραψε με καλλιγραφικά γράμματα το όνομα της 16χρονης Aaliyah Mendes και η αποκάλυψη έγινε από τον Kane Navasard, τον tattoo artist που ανέλαβε να το δημιουργήσει.

Αυτό όμως δεν είναι το πρώτο τατουάζ που κάνει ο Shawn Mendes για να τιμήσει την αδερφή του. Στο σώμα του και συγκεκριμένα πίσω από το αυτί του, έχει ήδη το γράμμα «Α» που είναι το αρχικό του ονόματός της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below