Οι φωτογραφίες από το γάμο του David Harbour, που πολλοί γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στο «Stranger Things», και της Lily Allen εμπνέουν αισιοδοξία καθώς δείχνουν ότι όλοι έχουν δικαίωμα σε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Όσο δύσκολα κι αν έχουν περάσει στο παρελθόν.

Γιατί αυτή ακριβώς είναι η περίπτωση του 46χρονου Αμερικανού ηθοποιού, που αγωνίστηκε ενάντια στον αλκοολισμό και τη διπολική διαταραχή, και της 37χρονης τραγουδίστριας, η οποία έχει αντιμετωπίσει μια αποβολή στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, την κατάθλιψη και την κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών, ανάμεσα σε άλλες δοκιμασίες.

Πλέον όμως το ζευγάρι φαίνεται να έχει ανοίξει ένα νέο, πιο φωτεινό κεφάλαιο στην κοινή ζωή του. Μάλιστα ο Harbour σε μια πρόσφατη εξομολόγησή του, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Independent», μίλησε για την προσωπική αποκάλυψη που βίωσε όταν έγινε θετός πατέρας για τις δύο κόρες της Allen, την 9χρονη Ethel και την 8χρονη Marnie.

«Σκαρφαλώνουν πάνω μου και βάζουν στόχο να με πληγώσουν όσο περισσότερο μπορούν. Έχουν καταστρέψει την πλάτη μου» είπε χαριτολογώντας ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Δεν έχω ξαναζήσει ποτέ κάτι παρόμοιο. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ήμουν εργένης. Ήμουν ένας καλλιτέχνης, που ήθελα να ταξιδεύω στον κόσμο και να δημιουργώ. Ποτέ δεν ήθελα πραγματικά να αποκτήσω παιδιά. Τώρα όμως καταλαβαίνω γιατί όλοι κάνουν παιδιά. Γιατί είναι το νόημα της ζωής, παραδίδεις σε άλλους τη σκυτάλη.

»Τα αγαπάς περισσότερο από όσο θα μπορούσες ποτέ να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μου συμβεί αυτό με κάποιον – αγαπώ πολύ τον εαυτό μου. Αλλά είναι τόσο όμορφο. Η καρδιά μου άνοιξε διάπλατα για να υποδεχτώ μια αγάπη που δεν είχα νιώσει ποτέ στο παρελθόν».

Δείτε φωτογραφίες από το γάμο του Harbour με την Allen:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Harbour (@dkharbour)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below