Βόμβα εν αιθρία «έσκασε» εν μέσω πανδημίας στον χώρο των celebrities, η εγκυμοσύνη της Gigi Hadid. Το supermodel πρόκειται να φέρει στον κόσμο το παιδί του συντρόφου της Zayn Malik, με τον οποίο η σχέση της ξεκίνησε από το 2015. Από τη στιγμή της είδησης, όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν τη φουσκωμένη κοιλιά της καλλονής, ωστόσο εκείνη φροντίζει να την κρύβει πολύ καλά στις εμφανίσεις της. Το πώς το αποκάλυψε η ίδια μέσα από ένα Instagram Live, μετά από ερώτηση που της έκανε μια θαυμάστριά της.

«Πώς γίνεται να μην έχεις φουσκωμένη κοιλίτσα; Είμαι 4 μηνών έγκυος και η κοιλιά μου είναι τεράστια», της έγραψε μια γυναίκα στα σχόλια του Live. Τότε η Gigi απάντησε:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

«Είναι αυτή η γωνία της κάμερας και η πραγματικά μεγάλου μεγέθους ολόσωμη φόρμα που φοράω που δημιουργούν μια οπτική ψευδαίσθηση. Από την άλλη πλευρά είναι διαφορετικά τα πράγματα! (γέλια) – σου εύχομαι τα καλύτερα!»

Να θυμίσουμε ότι το supermodel μίλησε για το παιδί που πρόκειται να φέρει στον κόσμο στην εκπομπή του Jimmy Fallon, στις αρχές Μαΐου και είπε:

«Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Προφανώς, ξέρεις, ευχόμαστε να το είχαμε ανακοινώσει με τους δικούς μας όρους, αλλά είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι και ευγνώμονες για τις ευχές και την υποστήριξη όλων, οπότε ευχαριστώ

Μάλιστα, μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι λόγω των αυξημένων ορμονών «κλαίει κάθε πέντε λεπτά».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below