Για την οικογένειά του και τις αναμνήσεις που έχει από τη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, μίλησε ο πρίγκιπας William σε podcast για την ψυχική υγεία στο οποίο έλαβε μέρος.

Στη διάρκεια του επεισοδίου ο Δούκας του Cambridge θυμήθηκε μία από τις στιγμές που τον έκαναν να νιώθει πως βρίσκεται σε πραγματική οικογένεια. Ήταν όταν τα πρωινά η μητέρα του άφηνε εκείνον και τον αδερφό του, Harry, στο σχολείο.

«Ένα από τα τραγούδια που θυμάμαι έντονα όλη μου τη ζωή και απολαμβάνω ακόμα και σήμερα είναι το “The Best” της Tina Turner. Επειδή το να κάθεσαι στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου και να τραγουδάς έμοιαζε με αληθινή, οικογενειακή στιγμή», είπε συγκινημένος και συνέχισε: «Όταν η μητέρα μου οδηγούσε, τραγουδούσε με όλη της τη δύναμη. Ακόμα και ο αστυνομικός που μας συνόδευε στο αυτοκίνητο καμιά φορά συμμετείχε. Ακούγαμε μουσική και τραγουδούσαμε μέχρι που φτάναμε στη πόρτα του σχολείου».

Ο πρίγκιπας William και δεύτερος στη διαδοχή του θρόνου της Αγγλίας αποκάλυψε πως την ίδια οικογενειακή παράδοση συνεχίζει και με τα δικά του παιδιά, τα οποία δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στο τραγούδι Waka Waka της Shakira, ενώ τα δύο μεγαλύτερα George και Charlotte, τσακώνονται για το τι μουσική θα παίζει στο αυτοκίνητο.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below