Η Kourtney Kardashian έγινε 41 το Σάββατο και οι στενοί φίλοι και η οικογένειά της συμμετείχαν σε μια παρέλαση έξω από το σπίτι της για να γιορτάσουν, ενώ κρατούσαν κοινωνικές αποστάσεις για να αποτρέψουν την εξάπλωση του COVID-19.

Ένα ρεύμα αυτοκινήτων γέμισε το δρόμο, καθώς σταθμεύονταν έξω από το σπίτι της Kourtney. Καθώς, οι φιλοξενούμενοι τραγουδούσαν το “In da club” του 50 cent, πανηγύριζαν από τα αυτοκίνητά τους, ενώ κρατούσαν μπαλόνια και πανό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

View this post on Instagram

Quarantine Birthday Surprise @KourtneyKardash

A post shared by Kim Kardashian Updates (@kimkardashiansnap) on

Οι αδερφές της Kim Kardashian West, Khloe Kardashian και Kendall Jenner είχαν παρκάρει κοντά στο σπίτι της Kourtney για την παρέλαση. Και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της Κim, North και Saint West, έδωσαν επίσης το παρών.

Η Khloé, που φορούσε μάσκα λαγουδάκι και καθόταν στην οροφή του αυτοκινήτου της, συνοδευόταν από τον πρώην της, Tristan Thomson. Το ζευγάρι μπορεί να χώρισε το 2019, αλλά συνεχίζει να έχει άψογες σχέσεις για χάρη της κόρης τους, True Thompson.

View this post on Instagram

Happy Birthday @KourtneyKardash!

A post shared by Kim Kardashian Updates (@kimkardashiansnap) on

Η παρέλαση περιλάμβανε επίσης μια piñata, την οποία ο γιος της Kourtney, Reign και ο γιος της Kim, Saint, προσπαθούσαν να σπάσουν με ένα ρόπαλο.

View this post on Instagram

Kourtney’s Birthday Surprise 🥳

A post shared by Kim Kardashian Updates (@kimkardashiansnap) on

View this post on Instagram

Kourtney’s birthday activity 🥳

A post shared by Kim Kardashian Updates (@kimkardashiansnap) on

Εκτός από τον εορτασμό κατά τη διάρκεια της παρέλασης, μέλη της οικογένειας Kardashian μοιράστηκαν τα δικά τους μηνύματα γενεθλίων στην Kourtney στα κοινωνικά μέσα.

View this post on Instagram

Happy birthday my beautiful @kourtneykardash!!! In any lifetime I would have found a way to have you in my life forever! I can’t imagine my life without you, nor would I ever want to imagine that. You and I have an incredible rare bond that no matter what, it can never be broken. (Yep! You’re stuck with me!) You are my best friend, one of the rare few I can count on most in my life. I know that so many people go through life without their sister as their best friend. That thought alone breaks my heart. Thank God I was blessed with the most incredible siblings I could dream of. Honestly, without you my life would be boring, not as full and my life would always feel as if something was missing. Today and every day, I pray that your soul is covered in love and from your core, I pray that you’re happy! You deserve only magical things! In all of the lifetimes before and in all of the lifetimes after, I will love you! To the happiest of birthdays my sister!! Jane, I love you!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Η Khloé ευχήθηκε στην αδερφή της χαρούμενα γενέθλια στο Instagram και μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών τους, αποκαλώντας την Kourtney “την καλύτερη της φίλη, έναν από τους ελάχιστους ανθρώπους που μπορώ να βασιστώ περισσότερο στη ζωή μου”.

“Εσύ και εγώ έχουμε έναν απίστευτο σπάνιο δεσμό που δεν μπορεί ποτέ να σπάσει. Είσαι η καλύτερη φίλη μου, ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που μπορώ να βασιστώ περισσότερο στη ζωή μου. Γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι περνούν τη ζωή χωρίς να είναι η αδερφή τους η καλύτερη τους φίλη. Αυτή η σκέψη από μόνη της σπάει την καρδιά μου. Δόξα τω Θεώ, είμαι ευλογημένη με τα πιο απίστευτα αδέλφια που μπορούσα να ονειρευτώ. Ειλικρινά, χωρίς εσένα η ζωή μου θα ήταν βαρετή, όχι τόσο γεμάτη και θα ένιωθα πάντα σαν να λείπει κάτι », έγραψε.

Η Kim δημοσίευσε παλιές οικογενειακές φωτογραφίες δικές της και της Kourtney και έγραψε: “Έπρεπε να βρω μερικές παλιές φωτογραφίες για να σε γιορτάσω σήμερα! Θυμάμαι αυτές τις στιγμές τόσο έντονα. Λατρεύω τη δυνατή θέλησή σου να κάνεις ό, τι κάνει την ψυχή σου ευτυχισμένη, την αγάπη που έχεις για τα παιδιά και ότι είσαι η καλύτερη μεγάλη αδελφή. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για τις αναμνήσεις μας μαζί. ”

Και παρόλο που η μαμά της Kourtney, Kris Jenner δεν συμμετείχε – τουλάχιστον όχι με την παρουσία της – στο ευφάνταστο πάρτι γενεθλίων της κόρης της, μοιράστηκε φωτογραφίες της Kourtney και του αείμνηστου πατέρα της Robert Kardashian στο Instagram, μαζί με ένα μήνυμα γενεθλίων.

“Λατρεύω το εκπληκτικό σου πάθος για τη ζωή και τον τρόπο που αγαπάς τα παιδιά σου και όλους μας γύρω σου… Σε ευχαριστώ που μας διδάξες να σταματάμε και να μυρίζουμε τα τριαντάφυλλα. Είσαι μια καταπληκτική κόρη, αδελφή, φίλη και μαμά και είμαι τόσο ευλογημένη και ευγνώμων που ο Θεός με επέλεξε να γίνω η μαμά σου”, έγραψε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below