Η Selena Gomez δεν έκρυψε ποτέ τη μάχη που έδινε με τον εαυτό της. Το 2018 διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή, ενώ σε συνεντέυξεις της έχει αποκαλύψει πως αηδίαζε με τον ίδιο της τον εαυτό.

«Για αρκετό καιρό, ένιωθα σαν αντικείμενο. Με αηδίαζα για πολύ καιρό». Μάλιστα, συνυπεύθυνα για την κατάστασή της θεωρούσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία κάποτε βρισκόταν στην πρώτη θέση. Μάλιστα, το 2015 μία φωτογραφία της «έριξε» το Instagram, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο likes σε ένα μόνο post.

H νεαρή τότε Selena, πάλεψε με το άγχος, την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού ως αποτέλεσμα του λύκου, με τον οποίο διαγνώστηκε το 2015 και το 2016 ανακοίνωσε ότι «πήρε λίγο χρόνο» για να επικεντρωθεί στην ψυχική υγεία της. Το 2017 προχώρησε σε μεταμόσχευση νεφρού.

Έκτοτε η 29χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τις συμμετοχές της σε παραγωγές της Disney, έχει αποφασίσει να απέχει και δεν χρησιμοποιεί τα social media. Όπως αποκάλυψε τη διαχείριση έχει αναθέσει σε συνεργάτες της, ενώ οι φίλοι της την ενημερώνουν για όποια ανάρτηση αξίζει να δεί. Μάλιστα, σε συνέντευξή της έχει πει πως το Instagram καταστρέφει την νέα γενιά και ιδανικά θα άλλαζε τη συνθήκη, αν μπορούσε να βρει ένα πιο χαρούμενο μέσο επικοινωνίας με τους fans της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Η πλατφόρμα υγείας που λανσάρει

Σήμερα, η Selena Gomez, έχοντας διανύσει ένα μακρύ ταξίδι για να καταφέρει να φτάσει σε ενα σημείο με το οποίο να είναι ευχαριστημένη με τον εαυτό της, ένωσε τις δυνάμεις της με τη μητέρα της και παραγωγό του Χόλιγουντ, Mandy Teefy καθώς και με την Daniella Pierson που έχει ιδρύσει το ενημερωτικό δελτίο The Newsette, και δημιούργησε μια πλατφόρμα που στοχεύει στο να βοηθήσει τα άτομα που υποφέρουν από προβλήματα ψυχικής υγείας.

Η εταιρεία. που ονομάζεται WonderMind, θα λανσαριστεί πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2022, με κύριο μήνυμα την απενοχοποίηση της ψυχικής υγείας. Θα προσφέρει πολλές πηγές βοήθειας, όπως καθημερινό newsletter με χρήσιμα tips και πληροφορίες, ένα εβδομαδιαίο podcast, ακόμα και εργαλεία, όπως ασκήσεις, που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την καθολική εικόνα της υγείας μας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

«Είναι μια από τις στιγμές που ένιωσα πιο κοντά στη μαμά μου — μαζευτήκαμε για να μιλήσουμε για κάτι που ο καθένας μας έχει βιώσει με τον δικό του τρόπο. Ήταν υπέροχα. Η ψυχική υγεία είναι κάτι που το νιώθω πολύ δικό μου, κοντά στην καρδιά μου. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις μέρη, στα οποία οι άνθρωποι συγκεντρώνονται και κατανοούν πως δεν είναι μόνοι στο δύσκολο ταξίδι τους»,  είπε για το νέο της εγχείρημα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below