Σε μια εποχή υπερβολικής πληροφορίας στη μόδα, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που φαίνεται να έχει ξεπεραστεί εμφανώς: το πίσω μέρος στα παπούτσια. Τα Mules είναι παραδοσιακά κλειστά μπροστά και ανοιχτά στο πίσω μέρος – μετά όμως από πολλούς πειραματισμούς πλέον τα βλέπουμε με οποιοδήποτε ύψος και στυλ τακουνιού, από στιλέτο μέχρι φλατ τύπου slipper.

Είτε ανήκετε στις φαν είτε όχι, τα mules έγιναν το πιο hot στυλ παπουτσιών της περασμένης σεζόν και από ό,τι φαίνεται ήρθαν για να μείνουν αφού δεν δείχνουν να χάνουν καθόλου τη δημοτικότητά τους . Περπάτησαν στις πασαρέλες των μεγαλύτερων σχεδιαστών για την άνοιξη του 2019 ενώ πολύ συχνά κοσμούν τα πόδια πολλών αγαπημένων κοριτσιών της μόδας. Δεν θα ήταν υπερβολικό λοιπόν να χαρακτηρίσουμε μια γκαρνταρόμπα ελλειπή αυτή τη σεζόν αν δεν περιλαμβάνει έστω ένα ζευγάρι.

Τέλος, είναι το τέλειο μεταβατικό κομμάτι – βρίσκεται ανάμεσα στο καλοκαίρι και το φθινόπωρο, ανάμεσα στο casual και το επίσημο ακόμα και ανάμεσα στο φοράω και δε φοράω παπούτσια. Πειστήκατε; Δείτε μερικά από τα ωραιότερα στυλ που βρήκαμε στην αγορά :