Ας είμαστε ειλικρινείς, η απόδραση είναι ο μόνος τρόπος να επιβιώσουμε σε αυτό το βαρετό Ιανουάριο και ευτυχώς το Bridgerton, η νέα σειρά του Netflix, είναι η τέλεια λύση. Τα φορέματα ειδικότερα του Bridgerton, είναι το ιδανικό αντίδοτο στην πλήξη που μας έχουν προκαλέσει οι φόρμες και τα φούτερ.

Ανεξάρτητα από το αν είναι ιστορικά ακριβή, δεν μπορείς παρά να χαμογελάσεις όταν βλέπεις όλα αυτά τα φωτεινά χρώματα, τις πούλιες, τα φτερά και τα λουλούδια. Και μην ξεχνάμε τα χτενίσματα που αψηφούν τους νόμους της βαρύτητας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Γνωρίζουμε ότι τα φωτεινά χρώματα ήταν on trend εκείνη τη στιγμή, με το κίτρινο, το πράσινο, το ροζ και το μοβ να είναι οι αποχρώσεις επιλογής μεταξύ των κυριών της υψηλής κοινωνίας.

Εμείς από την άλλη, ενώ δεν προβλέπεται να βγούμε έξω σύντομα ή να πάμε σε ένα ball, δεν βλάπτει σε τίποτα να κάνουμε λίγο διαδικτυακό window shopping. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, πολλοί σχεδιαστές όπως η Alexa Chung, ο Valentino και ο Erdem αντλούν έμπνευση τους από τις ηρωίδες της Jane Austen αυτή τη σεζόν, λανσάροντας μοναδικά σχέδια που απαιτούν να κάνουν το κοινωνικό τους ντεμπούτο.

Φυσικά, υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του vintage-inspired και του να μοιάζεις σαν να έχεις βγει από το σετ της ταινίας “Περηφάνια και προκατάληψη”, οπότε συγκεντρώσαμε τα σχέδια που έχουν τη σωστή δόση μοντερνισμού.

Longbourn Maxi Dress, Alexa Chung

 

 

Alvaro tiered floral-print ΕRDEM, net-a-porter.com

Nola embroidered silk-satin maxi dress DÔEN, net-a-porter.com

 

 

PRINTED ORGANZA EVENING DRESS, VALENTINO

 

Regency Garden Ballerina Prom Dress, Needle & Thread

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below