Αν παρακολουθείς τη μόδα μέσω TikTok, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις συναντήσει μερικά jelly σανδάλια Gucci σε διάφορα βίντεο. Με την αναβίωση της μόδας των ’00s σε πλήρη εξέλιξη και μετά από μια ολόκληρη χρονιά σε εσωτερικούς χώρους με παντόφλες, δεν αποτελεί έκπληξη γιατί αυτά τα σανδάλια έχουν γίνει το “It” παπούτσι αυτή τη στιγμή. Και δεν παραπονιόμαστε, αφού υπάρχει κάτι αναμφισβήτητα γοητευτικό, νοσταλγικό και παιχνιδιάρικο σε αυτά. Η τιμή τους ωστόσο, (στα 290 ευρώ) είναι αρκετά τσιμπημένη για τις περισσότερες από εμάς.

@donossent

Ευτυχώς, πολλές μάρκες έχουν λανσάρει τις δικές τους εκδοχές στο στυλ- σε ποικίλες σιλουέτες, χρώματα, υλικά και ύψος τακουνιού. Τα jelly sandals είναι τα τέλεια παπούτσια για το καλοκαίρι αφού ταιριάζουν με όλα. Επιπλέον, υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξεις, από ροζ και γαλάζια μέχρι διάφανα. Και αν είσαι κυρίως του μαύρου υπάρχουν επιλογές και για εσένα.

Χάρη στο TikTok, και το#DripTok συγκεκριμένα, έχουν εντοπιστεί πολλαπλά αντίγραφα των Gucci σανδαλιών και τα περισσότερα απο αυτά κοστίζουν κάτω από 50 ευρώ. Αν παρόλα αυτά τα αντίγραφα δεν είναι το στυλ σου, μην αποθαρρύνεσαι γιατί πιθανότατα μπορείς να τα βρεις και σε site μεταπώλησης.

Βershka 25.99 €
Schutz €‌79.00
Steve Madden, EUR 51.73

 

Βershka 25.99 €
Jeffrey Campbell €47.00 EUR

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below