Ο συνδυασμός των vintage με τα ρούχα high-street είναι το κλειδί για να είσαι στη μόδα, αλλά και να προωθείς τη βιωσιμότητα σε αυτήν. Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο να βρεις τα κατάλληλα vintage ρούχα ή αξεσουάρ που θα ταιριάζουν στο στυλ σου· το πιο πιθανό είναι να περάσεις ώρες ολόκληρες στα μαγαζιά και οι προσπάθειές σου να παραμείνουν άκαρπες. Συνεπώς, το online shopping αποτελεί μία πολύ καλή λύση.

Τσεκάραμε λοιπόν τις καλύτερες επιλογές e-shops που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και σου τις παρουσιάζουμε… Είτε έχεις σκοπό να ξοδέψεις πολλά χρήματα για αντικείμενα που φέρουν την υπογραφή γνωστών σχεδιαστών είτε όχι.

 

1. ASOS Marketplace
Vintage boutiques, ανεξάρτητοι σχεδιαστές και εταιρείες βρίσκονται στο ASOS Marketplace που είναι ένα ωραιότατο σημείο εκκίνησης για τους αρχάριους στα διαδικτυακά ψώνια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#NEWSELLER meet babe @fashwithtash, hand picking vintage garms constantly to keep your conscious closet looking fresh ❤️ #VintageStyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ASOS Marketplace (@asosmarketplace) στις

2. The Stellar Boutique
Η Stella έχει στο βιογραφικό της εργατοώρες σε μάρκες όπως οι Levi’s, Marks & Spencer, Topshop και διατηρεί δικό της χώρο στην Portobello Market, τον οποίο επισκέπτονταν συχνά η Kate Moss και η Stella McCartney. Έφτιαξε το The Stellar Boutique για όλες εμάς που δε μπορούμε να πεταχτούμε εκεί ανά πάσα στιγμή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Stellar Boutique (@thestellarboutique) στις

3. HelloHandbag
Αν το φετίχ σου είναι οι τσάντες, εδώ θα βρεις όλων των ειδών που μπορείς να φανταστείς, επιλεγμένες όλες με πολλή προσοχή ώστε να είναι πολύ ιδιαίτερες σαν κομμάτια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hello handbag 👋 (@hello.handbag) στις

4. Beyond Retro
Το εγχείρημα που ξεκίνησε από ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο γαλακτοκομικών προϊόντων στο ανατολικό Λονδίνο, πλέον μετρά καταστήματα σε Brick Lane, Dalston, Soho, Brighton, ακόμη και στη Σουηδία. Συνήθως παίζουν ονειρεμένες προσφορές, οπότε τα μάτια σου δεκατέσσερα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyond Retro (@beyondretro) στις

5. Farfetch
Κατευθείαν τσεκάρεις το τμήμα με τα vintage και εφαρμόζοντας μερικά φίλτρα στην οθόνη μπροστά σου θα εμφανιστούν μεταξύ άλλων μία τσάντα Prada, υπέροχα YSL γυαλιά ηλίου ή το φόρεμα που είναι σα να το έφτιαξε η Balenciaga για σένα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Farfetch (@farfetch) στις

6. Retro Daisy
Η Shar Daws έφτιαξε το Retro Daisy δημιουργήθηκε από τη λατρεία που είχε στη Marilyn Monroe, αλλά και ό,τι σχετιζόταν με αυτήν. Αν είσαι φαν των δεκαετιών ‘-40-’60, θα το εκτιμήσεις δεόντως.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RetroDaisy (@retrodaisyvintage) στις