Ο καιρός βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο αγνοώντας την αγάπη μας για το layering, τα κοτλέ παντελόνια και τα βαριά παλτά. Εσύ βρίσκεσαι σε ένα στυλιστικό χάος, αποφεύγοντας ακόμα και να πας στο μέρος της ντουλάπας με τα καλοκαιρινά. Εκεί ερχόμαστε εμείς και κλείνουμε επιδεικτικά το μάτι σε όλες αυτές τις στιγμές που ψάχνεις το καλύτερο outfit από το πρωί μέχρι το βράδυ αποφεύγοντας το λεγόμενο εφιάλτη “βάλε – βγάλε” .

Οι λέξεις κλειδιά είναι σακάκια σε διάφορα μήκη και πλάτη, καμπαρντίνες ανοράκ ή υφασμάτινες , αέρινα φορέματα και πουκάμισα χωρίς περιορισμό στη χρωματική παλέτα. Έχοντας αυτά στην γκαρνταρόμπα σου δεν υπάρχει περίπτωση να μην αντέξεις – για λίγο ακόμα καιρό ας ελπίσουμε – τον άστατο καιρό, που επιμένει στη καλοκαιρινή διάθεση μέσα στο φθινόπωρο.

Πες ναι σε ριγέ, καρώ ή μονόχρωμα πουκάμισα από ελαφριά υφάσματα σε τέτοιες καιρικές συνθήκες για να μένεις στυλάτη και office chic από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τόλμησε τα αέρινα φορέματα σε διάφορα χρωματικά μοτίβα συνδυασμένα είτε με mules είτε με αθλητικά παπούτσια.

Το αγαπημένο σακάκι είναι το all time favourite κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας για αυτό το καιρό. Επέλεξε σακάκι σε διάφορα prints, χρώματα και μήκη. Προσωπικό αγαπημένο κομμάτι είναι το κομψό oversize blazer που χαρίσει στυλ σε κάθε εμφάνιση.

Η κλασική καμπαρντίνα είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα. Συνδυάζεται άφοβα με office παντελόνια, απλά tops και αθλητικά