Η αναλώσιμη μόδα είναι κομμάτι της σύγχρονης και μελλοντικής αισθητικής. Με πολλούς οίκους να αναθεωρούν όλο και περισσότερο την ιδέα των vintage κομματιών και της αναλώσιμης μόδας, γίνεται εμφανές ότι το αίσθημα της οικολογίας ήρθε για να μείνει στις γκαρνταρόμπες μας. Οι celebrities είναι διακριτικοί αρωγοί στην προστασία του περιβάλλοντος και πιστοί εχθροί του fast fashion μυώντας τους fans τους σε thrift shops για να αποκτήσουν λίγη από την αισθητική τους.

Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε αγαπημένες star που δηλώνουν θαυμάστριες των thrift shops καταρρίπτοντας όποιο κανόνα λέει ότι οι διάσημοι ορκίζονται μόνο σε high fashion κομμάτια.

Julia Roberts

Ένα κινηματογαφικό αστέρι που εκμεταλλεύεται την δημοσιότητα με το καλύτερο τρόπο. Αρκετά ρεαλίστρια και καθόλου υπερκαταναλωτική στηρίζει την ιδέα των thrift shops αποδεικνύοντας ότι δεν ενδιαφέρεται να επιδεικνύει την περιουσία της πάνω στο σώμα της.

Eva Mendes

Μια ηθοποιός που αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες και δεν βρέθηκε με μεγάλη περιουσία από την μια μέρα στην άλλη.  Η ίδια δηλώνει μεγάλη οπαδός των φτηνών κομματιών, δηλώνοντας: “Πάντα αγαπούσα τα φτηνά ρούχα”. Και συνεχίζει: “Μπορώ να αισθανθώ όταν υπάρχει χρυσός στους λόφους και συγκεντρώνομαι εκεί. Αυτό είναι το διασκεδαστικό μέρος για μένα. ”

 Lorde

 

Είναι γνωστό ότι η Lorde έχει μια συγκεκριμένη αισθητική και άποψη πάνω στη μόδα. Λέει ναι στο πολυπόθητο συνδυασμό vintage και σύγχρονων κομματιών κερδίζοντας μια θέση στις καρδιές μας. “Λατρεύω το thrift shopping. Μπορείς να πάρεις 10 κομμάτια, επειδή όλα μαζί κοστίζουν 3 δολάρια” είχε δηλώσει.

Drew Barrymore

H αμερικανίδα ηθοποιός είναι ενεργό μέλος στο fanclub των thrift shops. Δεν ενδιαφέρεται τι όνομα θα γράφει η ταμπέλα του ρούχου της, ούτε πόσα λεφτά κοστίζει. Είναι μια celebrity που έχει εμφανιστεί με ακριβά κομμάτια σε κόκκινο χαλί, αλλά και vintage ρούχα.  Πιο συγκεκριμένα, στο συγκεκριμένο κόκκινο χαλί το 2010, φόρεσε ένα φόρεμα που αγόρασε έναντι 25 δολαρίων από ένα thrift shop.