Η Lady Gaga είναι αρραβωνιασμένη με τον Christian Carino όμως αυτό δεν είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε, για την ακρίβεια το ζευγάρι είναι μαζί από το Νοέμβρη του 2017 χωρίς βέβαια να είχε επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα μέχρι πριν λίγο. Όμως ποιος ασχολείται με αρραβώνες όταν η Lady Gaga μας δίνει τόσους άλλους λόγους για να την παρακολουθήσουμε όπως για παράδειγμα την ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Bradley Cooper.
Κάπου ανάμεσα στην πρεμιέρα της ταινίας της “A Star is born” και των fashion εμφανίσεών της στην εβδομάδα μόδας, το κοινό άρχισε να παρατηρεί ότι το τελευταίο διάστημα η Lady Gaga δεν αποχωρίζεται ένα πολύ συγκεκριμένο αξεσουάρ και μάλιστα σίγουρα δεν θα το χαρακτηρίζαμε διακριτικό.

Πρόκειται για ένα ογκώδες μονόπετρο το οποίο η Gaga φορά σε κάθε της εμφάνιση και να που βρέθηκαν κάποιοι να το παρατηρήσουν. Πρόκειται για ένα σπάνιο είδος ζαφειριού το οποίο είναι σε απαλό ροζ χρώμα και περιβάλλεται από μικρά διαμάντια. Το ζαφείρι είναι περίπου 6-7 καράτια ενώ τα διαμάντια υπολογίζονται περίπου 3-4 καράτια συνολικά. Το σπάνιο ζαφείρι ανήκει στην κατηγορία Padparadscha και το δαχτυλίδι φημολογείται ότι κοστίζει περίοιυ 300.000-400.000 δολάρια.
Όχι και άσχημα κύριε Carino!



