Όταν μιλάμε για στυλ οι Γαλλίδες είναι πάντα αυτές που κλέβουν την παράσταση γιατί διαθέτουν πάντα ένα μοναδικό, αβίαστο κι εκλεπτυσμένο look. Τα βασικά χαρακτηριστικά της εικόνας τους είναι οι απλές επιλογές στα ρούχα και τα ανέμελα μαλλιά τους. Τι προτιμούν όμως οι σύγχρονες αυτές γυναίκες όταν έρχεται η ώρα να επιλέξουν την τσάντα που θα κρατήσουν;

Υπάρχουν λοιπόν κάποιες τσάντες που μια Γαλλίδα δεν θα κρατούσε ποτέ και κάποιες άλλες που σίγουρα θα είχε στη ντουλάπα της και θα τις κρατούσε συνεχώς. Σίγουρα αποφεύγουν τα μεγάλα μεγέθη και προτιμούν συνήθως τις μικρότερες τσάντες, με ιδιαίτερο στιλ. Οι μεγάλες shopping bags περνούν ένα μήνυμα καταναλωτισμού και αφθονίας που δεν ταιριάζει στις νέες Γαλλίδες, οι οποίες έχουν χτίσει μία εικόνα πιο απλή, χαλαρή και εναλλακτική.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AnneLaure Mais Moreau (@adenorah) on

Επιπλέον, δεν αγαπούν ιδιαίτερα τον πειραματισμό οπότε επιλέγουν βασικές αποχρώσεις όπως το navy blue και γήινες όπως το καμηλό. Τα πολύ φωτεινά και neon χρώματα αν και αποτελούν μία τάση του σήμερα είναι απαγορευμένα για μία κλασική Γαλλίδα, καθώς ο βασικός και απαράβατος κανόνας του στυλ τους είναι η απλότητα. Οτιδήποτε φαίνεται υπερβολικό και υπερφορτωμένο επίσης δεν είναι σε καμία περίπτωση αποδεκτό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol) on

Προσοχή λοιπόν, αποφύγετε τα πολύπλοκα σχέδια ειδικά εάν το στιλ σας δεν είναι αναλόγως θορυβώδες, και προτιμήστε μία μονόχρωμη τσάντα σε απόχρωση που μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και να δημιουργήσει μια φινετσάτη εικόνα. Μάλιστα, εάν  θέλετε μπορείτε να επιλέξετε ένα πρωτότυπο σχήμα ή υφή και να προσθέσετε έξτρα ενδιαφέρον στην εμφάνισή σας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere) on


Ένα ακόμα μυστικό για την θηλυκή εμφάνιση της Γαλλίδας, είναι η τσάντα που φαίνεται σχεδόν άδεια. Με τον τρόπο αυτό μοιάζετε πιο ανάλαφρες και ελεύθερες χωρίς να έχετε ανάγκη πολλά πράγματα. Οι μίνι τσάντες θα δώσουν μία διασκεδαστική νότα στο στιλ σας και δεν θα σας κουράσουν ποτέ. Κι ακόμα και στις περιπτώσεις που η μεγάλη τσάντα είναι απαραίτητη πρακτικά, όπως στα ψώνια ή σε μια εκδρομή, σκεφτείτε πρωτότυπα και σαν σωστή Γαλλίδαπροτιμήστε ένα καλάθι ή μία vintage επιλογή.

Splash News

Τέλος, μην επιλέξετε το βολικό backpack αλλά μείνετε σταθερή στην επιλογή της crossbody τσάντας. Για μια Γαλλίδα το backpack είναι απλά ένα εργαλείο και όχι ένα κομμάτι του look της για αυτό και δε θα το επιλέξει εύκολα. Οι αποφάσεις τους βασίζονται πάντα στο στυλ και όχι στη λειτουργικότητα κάθε αντικειμένου. Παραμένουν απλές, κλασικές, απέριττες και κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις.