Μπορεί να έχει ονομαστεί η πόλη του Φωτός, αλλά κάτω από τον γοητευτικό πύργο του Άιφελ και τα λαμπερά μπαλκόνια της Champs-Élysée βρίσκει κανείς όχι μόνο τους πιο διάσημους οίκους μόδας της ιστορίας, αλλά ίσως, το πιο κομψό και αξιοζήλευτο στυλ.

Η παγκόσμια εμμονή με τη μόδα της γαλλικής πρωτεύουσας δεν είναι καθόλου νέα. Εδώ και χρόνια προσπαθήσαμε να μιμηθούμε αυτό το ιδιαίτερο “je ne sais quoi” στις δικές μας γκαρνταρόμπες, είτε πρόκειται για It-girl μάρκες και οδηγούς στυλ, είτε για tips ομορφιάς. Ναι, έχουμε προσπαθήσει από καιρό να αναπαράγουμε το χαλαρό και cool vibe των που αποπνέουν τόσο εύκολα οι παριζιάνες και ταυτόχρονα λατρεύουμε τα κλασικά, διαχρονικά κομμάτια των Chanel και Dior.

Και ενώ τώρα μπορούμε εύκολα να ρίξουμε μια ματιά στις ζωές των πιο σημαντικών αγαπημένων της μόδας στο Παρίσι χάρη στα social -media (βλέπε Jeanne Damas,  Sabina Socol και Camille Charrière), τίποτα δεν συγκρίνεται με το να βλέπουμε το στυλ των French-girls στο φυσικό τους περιβάλλον.

Σου παρουσιάζουμε λοιπόν το Parisians in Paris

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Ένας λογαριασμός στο Instagram ο οποίος γιορτάζει τις Παριζιάνες και το αβίαστο στυλ τους, δημοσιεύοντας καθημερινές εικόνες, οι οποίες τραβήχτηκαν διακριτικά κι ενσωματώνουν τέλεια την cool, εύκολη κομψότητα που φαίνεται να έρχεται φυσικά σε όσους ζουν στην κομψή αυτή πόλη.

Καμπαρντίνες, θηλυκά φορέματα, medium heels είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια που εντοπίζονται, για να μην αναφέρουμε τις αμέτρητες designer τσάντες στους ώμους των κομψών περαστικών – από τη Rue des Thermopyles έως τη Rue des Barres.