Εάν η ντουλάπα σου είναι γεμάτη με fashionable κομμάτια και ψάχνεις για μια μάσκα προστασίας με designers υπογραφή, πρέπει να μάθεις ότι η Burberry κυκλοφόρησε μια πρώτη επιλογή από μάσκες προσώπου με αντιμικροβιακή τεχνολογία, διαθέσιμη αποκλειστικά online. Επιπλέον, ένα μέρος κάθε πώλησης θα καταβάλλεται στις συνεχείς προσπάθειες ανακούφισης των κοινοτήτων που εξακολουθούν να επηρεάζονται από την παγκόσμια πανδημία. Και αν δεν τις προλάβεις, μην ανησυχείς, αναμένονται περισσότερα στυλ το φθινόπωρο.

Οι προστατευτικές μάσκες με το χαρακτηριστικό καρό μοτίβο του οίκου, έρχονται σε μπεζ και ανοιχτό γαλάζιο χρώμα και παράγονται βιώσιμα από ανακυκλωμένο ύφασμα. Οι επαναχρησιμοποιήσιμες μάσκες παρέχουν αποδοτικότητα φιλτραρίσματος σωματιδίων (PFE) και ενισχύονται με αντιμικροβιακή τεχνολογία. Έρχονται με μια αντίστοιχη θήκη αποθήκευσης, επίσης με αντιμικροβιακή τεχνολογία.

 

Η συνεισφορά θα διατεθεί στο Κοινοτικό Ταμείο Burberry Foundation COVID-19, το οποίο συνεχίζει να παρέχει βοήθεια σε τράπεζες τροφίμων και φιλανθρωπικά ιδρύματα υγείας παγκοσμίως. Το κοινοτικό ταμείο Burberry Foundation COVID-19 ιδρύθηκε τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους για την υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων που έχουν ανάγκη. Μέχρι σήμερα, έχουν γίνει συνεισφορές στις προσπάθειες ανακούφισης στην Ασία, την Ευρώπη, την Αμερική και την Αφρική.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below