Το TikTok εξελίσσεται μεταξύ άλλων και σε ένα μέρος ανακάλυψης. Όπως εκείνη την εποχή που οι χρήστες της Gen Z πίστευαν ότι ανακάλυψαν το skort. Οι Millennials γνωρίζουν φυσικά το απίστευτα πρακτικό, βασικό ρούχο του καλοκαιριού που είναι κάτι ανάμεσα σε φούστα και σορτς από τις αρχές της δεκαετίας του ’90.  Συγγνώμη Gen Z, αλλά αυτή τη φορά, η παλαιότερη γενιά έχει το πλεονέκτημα.

Ωστόσο, η τάση του skort έχει επιστρέψει δυναμικά φέτος το καλοκαίρι και μέρος της αναβίωσής του έγινε χάρη στο TikTok. Αλλωστε, μόλις κάτι γίνει viral στην πλατφόρμα, δεν υπάρχει επιστροφή.

Φαίνεται μάλιστα ότι πλέον και οι διασημότητες υιοθετούν την τάση. Η Charlize Theron είναι η πιο πρόσφατη που φόρεσε skort σε επίσημη εμφάνιση αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχουν όρια για το πότε μπορεί κανείς να φορέσει το αγαπημένο ’90s κομμάτι. Η ηθοποιός συνδύασε το Dior skort της με ένα λευκό πουκάμισο και μια μαύρη τσάντα – και τα δύο επίσης από τον Dior – και μυτερές μπότες με ύψος έως τον αστράγαλο. Απλή, κομψή, αλλά και αλάνθαστη εμφάνιση.

Getty Images

Και κάπως έτσι το debate για το αν θα φορέσεις φούστα ή σορτς τελείωσε επίσημα. To skort, είναι η απάντηση στους στυλιστικούς προβληματισμούς μας αυτή τη σεζόν.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below