Όταν είδαμε ότι η Sarah Jessica Parker φόρεσε ένα γκρίζο τζιν πρόσφατα, συνειδητοποίησαμε ότι έχει περάσει κάποιος καιρός από τότε που το είδαμε ή το σκεφτήκαμε για τελευταία φορά. Και αυτό φυσικά συμβαίνει λόγω του ότι τα γκρι τζιν πλέον έχουν σχεδόν εξαφανιστεί από τον ορίζοντα και έχουν μείνει στην αφάνεια χωρίς καν να το προσέξει κανείς. Ευτυχώς όμως, υπάρχει η SJP για να αναβιώσει μια ξεχασμένη τάση σε μια εποχή όπου η μόδα δεν έχει καν ιδιαίτερο νόημα.

Splash News

Σε μια πρόσφατη επίσκεψή της στο κατάστημα παπουτσιών της στη Νέα Υόρκη, η Parker φορούσε ένα γκρι σύνολο. Αρχικά, δεν είχαμε καν παρατηρήσει το τζιν της, γιατί μας είχαν αποσπάσει τα εντυπωσιακά mules της. Αλλά τότε δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram με τη κάμερα από πίσω της, απέναντι από το MoMA όπου φαινόταν καθαρά το τζιν της το οποίο είχε συνδυάσει τέλεια με το κλασικό γρίζο τοπ της.

 

Τα γκρι τζιν μπορεί να σε μπερδέψουν. Είναι τζιν, οπότε από τη φύση τους είναι casual, αλλά ο χρωματισμός τους τους κάνει να μοιάζουν περισσότερο με υφασμάτινα παντελόνια.

Splash News

Λαμβάνοντας όμως υπόψη ότι ένα τζιν και ένα μπλουζάκι είναι αυτά που χρειαζόμαστε κυρίως την εποχή του COVID, ένα γκρι τζιν είναι ένας καλός τρόπος για να αλλάξουμε λίγο τα πράγματα. Ακόμα κι αν δεν είναι τόσο απλό όσο το κλασικό μπλε denim, λειτουργεί εξίσου καλά με σχεδόν ό,τιδήποτε στην ντουλάπα μας.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below