Η Sarah Jessica Parker έριξε το διαδίκτυο όταν ανακοίνωσε την επανεκκίνηση του Sex and the City. Αυτό δεν ήταν ένα νέο που περιμέναμε, αλλά σίγουρα είναι κάτι που μας άξιζε. Τουλάχιστον βρήκαμε ένα θετικό πράγμα για το 2021 στο οποίο μπορούμε να επικεντρωθούμε. Εκτός από το να αναρωτιόμαστε τι θα συμβεί στον χαρακτήρα της Samantha Jones, οι περισσότεροι από εμάς είναι περίεργοι και για το στυλιστικό κομμάτι. Η επανεκκίνηση φέρεται να ακολουθεί τη ζωή των Carrie, Miranda και Charlotte στη δεκαετία των 50. Ακόμα δεν έχει ειπωθεί απολύτως τίποτα για το έτος στο οποίο θα τοποθετείται η σειρά, αλλά αν είναι το 2021;

Oι εμφανίσεις της Sarah Jessica Parker πάντως σίγουρα μας θυμίζουν Carrie Bradshaw, και η τελευταία της εμφάνιση θα μπορούσε να μας δώσει μια εικόνα για το πώς θα μοιάζει η νέα γκαρνταρόμπα του φανταστικού χαρακτήρα της.

Splash News

Για την τελευταία της εμφάνιση στην μπουτίκ της στο Μανχάτταν, η SJP φορούσε ένα τζιν σε loose γραμμή, μια απλή μακρυμάνικη μπλούζα, μάσκα προσώπου με μια αλυσίδα και ένα ζευγάρι μαύρες μπότες SJP έως το γόνατο με κρύσταλλα. Αυτό που ξεχωρίζει είναι ότι αυτή η συγκεκριμένη εμφάνιση έχει δύο στυλιστικά τρικ που την κάνουν να θυμίζει πολύ την Bradshaw. Πρώτον, αν η Carrie έπρεπε να φορά μάσκα προσώπου, θα είχε σίγουρα συνδεδεμένη μια αλυσίδα μάσκας προσώπου ανά πάσα στιγμή. Η Bradshaw θα είχε επίσης σίγουρα τις αγαπημένες μπότες Busker της SJP που φοράει πολύ συχνά τελευταία. Αυτή τη φορά μάλιστα τις φόρεσε με τζιν με γυρισμένα ρεβέρ μια λεπτομέρεια που σε συνδυασμό με την αλυσίδα στη μάσκα θα μπορούσε να είναι τόσο μα τόσο Carrie.

Splash News

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below