Μπορεί να έχουν τους επικριτές τους, αλλά δεν υπάρχουν παπούτσια που να μπορούν να αντικρούσουν την πρακτικότητα των μποτών UGG στις χαμηλές θερμοκρασίες. Οι μπότες που γεννήθηκαν τη δεκαετία του ’70 στην Καλιφόρνια έχουν γίνει η τέλεια στιλιστική απάντηση στον χειμώνα.

Φαίνεται τελικά πως υπάρχει όμως μια τέλεια εναλλακτική και την έχει φορέσει (φυσικά) η Sienna Miller. Η Βρετανίδα ηθοποιός φωτογραφήθηκε να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα σύνολο τόσο απλό όσο και εμπνευσμένο, το οποίο περιελάμβανε ένα μπεζ παλτό, ένα μπλε πλεκτό σκουφάκι και δερμάτινη μια bucket bag σε κεραμιδί απόχρωση. Μέχρι στιγμής, το σύνολο είναι διακριτικό και κομψό. Ωστόσο, το μάτι πάει αμέσως στα πόδια: το αστέρι της εμφάνισης ήταν οι μπότες με τις οποίες η Sienna Miller ξεκαθαρίζει επίσης ότι έχει κατακτήσει την τάση του après ski. Συγκεκριμένα, ήταν μαύρες μπότες, με λεπτομέρειες από δέρμα προβάτου και κορδόνια.

Splash News

Τα cosy παπούτσια φέρουν την υπογραφή της Chanel και ανήκουν στη συλλογή του φθινοπώρου χειμώνα 2019, την ίδια με την οποία η Penélope Cruz βγήκε να περπατήσει στην πασαρέλα σε ένα αφιέρωμα στον Karl Lagerfeld.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below