Μετά από μια εμφάνιση στην εκπομπή Good Morning America, η Sydney Sweeney πέρασε ολόκληρη τη μέρα στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Και φυσικά, ένα τόσο πολυποίκιλο πρόγραμμα απαιτούσε έξι διαφορετικά look.

Η μέρα της ξεκίνησε στο Good Morning America, όπου μίλησε για τη μεταμόρφωσή της σε Christy Martin την επαγγελματία πυγμάχο που υποδύεται στη νέα της ταινία. Για την περίσταση, επέλεξε ένα vintage Versace κοστούμι του 1996, αποτελούμενο από λευκό εφαρμοστό σακάκι και μίντι φούστα. Ολοκλήρωσε το μονοχρωματικό look με αντίστοιχες λευκές γόβες με αγκράφα και τσάντα Jimmy Choo.

Getty Images

Για την ίδια την εμφάνιση στο show, άλλαξε σε ένα trench minidress της Sportmax από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2026. Παρότι στην πασαρέλα είχε συνδυαστεί με παντελόνι, εκείνη προτίμησε την πιο αποκαλυπτική εκδοχή, επιλέγοντας ψηλές μπεζ μπότες και καφέ τσάντα Miu Miu.

Getty Images

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε μαζί με τον Scooter Braun σε μια πιο χαλαρή στιγμή, φορώντας τζιν και ένα κοντομάνικο jacket με γούνα.

Getty Images

Η λεπτομέρεια της γούνας επανήλθε αργότερα μέσα στη μέρα, όταν φόρεσε ένα μάλλινο παλτό Ermanno Scervino με κρεμ πέτα και φαρδιά ζώνη που τόνιζε τη μέση. Το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι θηλυκές γόβες με φιόγκο.

Getty Images

Τα δύο τελευταία της looks προέρχονταν από τον Alaïa και την Khaite. Το προτελευταίο, ένα ακόμη two-piece suit από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 1988 του οίκου Alaïa, συνδύαζε ψηλόμεσο σορτς με πιέτες και κοντό σακάκι, δίνοντας ένα παιχνιδιάρικο twist στο office style.

Getty Images

Για να κλείσει τη μέρα της με στιλ, επέλεξε ένα ακόμη δερμάτινο παλτό Khaite με επένδυση shearling, το οποίο συνδύασε με οπάκ καλσόν και μαύρες σουέτ μπότες.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below