Η Burberry θέτει μια νέα πρωτοβουλία, να γίνει φιλική προς το περιβάλλον έως το 2040 – σημειωτέον είναι ο πρώτος οίκος που τόλμησε μια τέτοια ενέργεια – επενδύοντας στην υποστήριξη ευρύτερων προσπαθειών για την κλιματική αλλαγή.

“Ως εταιρεία, ενώνουμε το πάθος μας για το καλό του κόσμου. Ενισχύοντας τη δέσμευσή μας για βιωσιμότητα, προχωρούμε περαιτέρω στην προστασία του πλανήτη μας για τις επόμενες γενιές”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Μάρκετινγκ της Burberry, Marco Gobbetti.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry (@burberry)


Από το 2019, όλες οι ενέργειές της, συμπεριλαμβανομένων των shows και των παρουσιάσεων, έχουν πιστοποιηθεί ουδέτερες ως προς τον άνθρακα. Ο οίκος έχει επίσης ενταχθεί στο Fashion Avengers, μια ομάδα παγκόσμιων εμπορικών σημάτων και οργανισμών που έχουν δεσμευτεί να επιτύχουν τους Στόχους της Αειφόρου Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Η Burberry έχει επίσης υποσχεθεί να επενδύσει σε προγράμματα που προστατεύουν και αποκαθιστούν τα φυσικά οικοσυστήματα και χρηματοδοτούν πρωτοβουλίες που βοηθούν τις ευάλωτες κοινότητες να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες κλιματικές πραγματικότητες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry (@burberry)


Αυτές οι δράσεις οργανώθηκαν από το The Burberry Regeneration Fund, το οποίο επιτρέπει στον βρετανικό οίκο να αντισταθμίζει και να αποθηκεύει άνθρακα, να προωθεί τη βιοποικιλότητα, να διευκολύνει την αποκατάσταση των οικοσυστημάτων και να υποστηρίζει τις τοπικές κοινότητες. Και όπως λέει ο Gobbetti, η Burberry βασίζεται στην επιθυμία να εξερευνήσει τη φύση και είναι σαφές ότι θα προσπαθήσουν να την προστατεύσουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below