Σε μια νέα συνέντευξη, η Christina Ricci αποκάλυψε ότι για να χρηματοδοτήσει το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της James Heerdegen το 2020, έπρεπε να πουλήσει τη συλλογή της από Chanel τσάντες και κοσμήματα. Και ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται τραγικό για τους φανατικούς της μόδας, η Ricci εξέτασε την κατάσταση ως έναν τρόπο να εξαργυρώσει την επένδυση που είχε κάνει όταν αγόρασε όλα τα κομμάτια από την αρχή.

Μιλώντας στο περιοδικό Sunday Times Style, εξήγησε ότι είχε «αρκετά μεγάλη συλλογή από τσάντες Chanel», αλλά συνέχισε και «πούλησε πολλά πράγματα» καθώς χρειάστηκε να χρηματοδοτήσει πολλαπλούς δικαστικούς αγώνες.

«Είμαι απολύτως καλά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», είπε. “Έμαθα να χρησιμοποιώ αυτά τα κομμάτια με διαφορετικούς τρόπους. Είχα επίσης μια συλλογή Chanel Fine Jewelry που χρησιμοποίησα επίσης σωστά.”

Η Ricci και ο Heerdegen χώρισαν τον Ιούλιο του 2020, με τους ισχυρισμούς για ενδοοικογενειακή κακοποίηση να γίνονται πρωτοσέλιδα. Η Ricci έλαβε τελικά μια έκτακτη προστατευτική εντολή κατά του Heerdegen και της ανατέθηκε η πλήρης επιμέλεια του γιου τους, Freddie. Τον επόμενο χρόνο, της χορηγήθηκε περιοριστικό διάταγμα κατά του Heerdegen. Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το περιοριστικό ένταλμα αφορούσε «σοβαρή σωματική και συναισθηματική κακοποίηση», την οποία ο Heerdegen αρνήθηκε.

Getty Images

Η Ricci πρόσθεσε ότι δεν ήλπιζε σε συμπάθεια όταν μίλησε σχετικά με τη μοίρα των Chanel κομμάτιών της, απλώς ήθελε να μοιραστεί με τον κόσμο ότι υπάρχουν επιλογές όταν πρόκειται για ένα διαζύγιο. «Λέω την ιστορία μου γιατί ξέρω ότι, έχοντας βρεθεί σε καταστάσεις όπως αυτή, έψαχνα για αντίστοιχες ιστορίες με αίσιο τέλος, ιστορίες ανθρώπων που θα μπορούσαν να ξεπεράσουν κάτι τέτοιο και να είναι εντάξει», είπε. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να δίνουμε παραδείγματα σε άλλες γυναίκες – ότι όσο τρομακτικό κι αν είναι, το να αλλάξετε τη ζωή σας και να σώσετε τον εαυτό σας είναι η μόνη επιλογή».

Η Ricci ολοκλήρωσε, λέγοντας ότι τώρα «βρίσκει τη δική της αυτοεκτίμηση και δύναμη». Παντρεύτηκε τον Mark Hampton το 2021 και οι δυο τους απέκτησαν μια κόρη, την Κλεοπάτρα, τον Δεκέμβριο του 2021.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below