Η Kim Kardashian μοιράστηκε φωτογραφίες της από τη Ρώμη, όπου συνάντησε την Kate Moss για μια περιοδεία στο Βατικανό. Η ιδρύτρια της SKIMS βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ιταλίας τις τελευταίες ημέρες, κι επισκέπτεται ιστορικά αξιοθέατα όπως το Κολοσσαίο, τη Φοντάνα ντι Τρέβι και τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου στην Πόλη του Βατικανού.

Όπως συμβαίνει πάντα με τις Kardashians, οι διακοπές χρησίμευσαν επίσης ως ευκαιρία για να λανσάρει τα πιο πρόσφατα looks της, τα οποία περιελάμβαναν vintage Dolce & Gabbana και ένα φόρεμα από λευκή δαντέλα και σέξι κοψίματα.

Το τελευταίο μάλιστα το φόρεσε στο Βατικανό, γεγονός που προβλημάτισε, δεδομένου ότι η ιερή πόλη έχει έναν ενδυματολογικό κώδικα ο οποίος, σύμφωνα με τον ιστότοπο του κράτους, «προωθεί μια συντηρητική ενδυμασία και την κάλυψη του δέρματος».

Ωστόσο, επιτρέπεται να φοράει κανείς έναν μανδύα για να «καλύπτει τα γόνατα ή τους ώμους» – κάτι που η Kardashian λέει ότι έκανε στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram με το μακρύ μαύρο πανωφόρι της.

Στην ιδιωτική περιοδεία της στον ιερό χώρο, φαίνεται πως ήταν η Moss και η κόρη της, Lila Moss. Η Kardashian μοιράστηκε μια φωτογραφία της μαζί με το σουπερμόντελ, στην οποία και οι δύο φορούσαν δερμάτινα τζάκετ με φόντο τις οροφές του Μιχαήλ Άγγελου στην Καπέλα Σιστίνα.

Το σόλο ταξίδι της Kardashian έρχεται μετά τον χωρισμό μετά από επτά χρόνια γάμου με τον σύζυγό της Kanye West, ο οποίος επιβεβαιώθηκε από το ζευγάρι στις αρχές του έτους με την έναρξη νομικής διαδικασίας διαζυγίου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below