Εάν υπάρχει ένα brand που κυριαρχεί στον κόσμο της μόδας (και στις wishlist μας) περισσότερο από οποιαδήποτε άλλο τα τελευταία πέντε χρόνια, αυτή θα πρέπει να είναι η Bottega Veneta. Ο ιταλικός οίκος μόδας, με την μακρά κληρονομιά, απέκτησε τεράστια δημοτικότητα με τον διορισμό του Daniel Lee στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή το 2018.  Το ενδιαφέρον για τον οίκο δεν μειώθηκε έκτοτε—oύτε μετά τη διαδοχή του Lee από το δεξί χέρι του, τον Matthieu Blazy, το 2021. Αν και αρκετά μινιμαλιστικά, τα σχέδια και των δύο στα αξεσουάρ για λογαριασμό της Bottega Veneta μοιάζουν απίστευτα πολυτελή, με λεπτομέρειες όπως χρυσό μεταλλικό υλικό σε συνδυασμό με premium, μαλακά δέρματα.

Κι ενώ τα παπούτσια και τα παλτό έχουν αποδειχθεί από τα πιο περιζήτητα κομμάτια, το πιο ποθητό αντικείμενο τα τελευταία χρόνια πρέπει να είναι μία από τις τσάντες της Bottega Veneta. Διάσημες προσωπικότητες και γνώστες της βιομηχανίας άρχισαν να φωτογραφίζονται κρατώντας τα μοντέλα του οίκου στα χέρια και αφήνοντας πίσω τους λίστες αναμονής. Η φρενίτιδα ξεκίνησε αρχικά με τα Pouches, τα μαλακά clutch με τις σούρες που κούμπωναν μεταξύ τους για να δημιουργήσουν ένα μαζεμένο δερμάτινο αποτέλεσμα. Ακόμη και μετά από πέντε χρόνια, η  Pouch εξακολουθεί να είναι στην κορυφή της λίστας με τα πιο περιζήτητα κομμάτια της μόδας (αποδεικνύοντας πόσο έξυπνη επένδυση είναι μια τσάντα Bottega). Μια άλλη τσάντα του οίκου που ακολούθησε την ίδια πορεία είναι η Jodie χωρίς την οποία καμία κομψή γκαρνταρόμπα δεν είναι πραγματικά ολοκληρωμένη. Και, όπως και η Pouch, έτσι κι αυτή έχει πλέον ξεπεράσει τα εφήμερα trends κι έχει μπει στη σφαίρα των κλασικών κομματιών.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις ωραιότερες τσάντες Bottega Veneta που όχι μόνο έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, αλλά εξακολουθούν να αποτελούν τα πιο πολυπόθητα αξεσουάρ.

Θα τις βρείτε όλες στο eshop της Luisa World

BOTTEGA VENETA
The Pouch mini leather clutch, luisaworld.com
BOTTEGA VENETA Clicker small shoulder bag, luisaworld.com
BOTTEGA VENETA Jodie mini Intrecciato bag, luisaworld.com
BOTTEGA VENETA Knot leather minaudiere on strap, luisaworld.com

 

BOTTEGA VENETA Arco small foulard-Intreccio leather tote, luisaworld.com
BOTTEGA VENETA
Loop mini camera bag, luisaworld.com
BOTTEGA VENETA Padded Cassette small leather bag, luisaworld.com
BOTTEGA VENETA Sardine small Intrecciato handbag, luisaworld.com

 

BOTTEGA VENETA Hobo Knot padded Intreccio bag, luisaworld.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below