Η Penélope Cruz δεν λείπει ποτέ σχεδόν από το κόκκινο χαλί των βραβείων Goya, έτσι δεν ήθελε να χάσει ούτε την τελετή του 2024 που πραγματοποιήθηκε χθες στο Valladolid.

Και φυσικά, η εμφάνισή της στο red carpet δεν θα ήταν η ίδια χωρίς τη Chanel, το brand που επέλεξε η ηθοποιός για ακόμα μια φορά για να δείχνει εντυπωσιακή μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας και στους παρευρισκόμενους της μεγαλύτερης βραδιάς του ισπανικού κινηματογράφου.

Ήδη την είδαμε με μια άλλη πολύ διαφορετική Chanel εμφάνιση πριν λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της τελευταίας της ταινίας, της Ferrari, μια περίσταση για την οποία η ηθοποιός επέλεξε ένα houndstooth φόρεμα συνδυασμένο με ένα ροζ καπέλο.

Για αυτή τη βραδιά, ωστόσο, ο ενδυματολογικός κώδικας υπονοούσε πολύ διαφορετικές απαιτήσεις, αλλά όχι λιγότερο συναρπαστικές. Για την περίσταση η Cruz επέλεξε ένα μακρύ Chanel φόρεμα το οποίο ξεχώριζε τόσο για το μαύρο τούλι που είχε στο κάτω μέρος, όσο και για τα κεντημένα λουλούδια και φράουλες που είχε σε όλο του το μήκος. Μια δημιουργία που ανήκει στη συλλογή Chanel Haute Couture Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024 την οποία η ηθοποιός συνδύασε με κοσμήματα CHANEL Haute Joaillerie και ένα κομψό bob χτένισμα.

Photo by Juan Naharro Gimenez/WireImage

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below