Για την άνοιξη του 2021, η UGG κάνει ένα τολμηρό βήμα στις προσπάθειές της για ενίσχυση της βιωσιμότητας, πρωτοστατώντας στην αλλαγή της βιομηχανίας της μόδας και την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών και κοινωνικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο κόσμος.
Με την ολοκαίνουρια συλλογή “Plant Power”, η UGG λανσάρει ένα καινοτόμο στυλ υποδημάτων από φυσικά υλικά, ανακοινώνοντας παράλληλα μια νέα στρατηγική αειφορίας.

Η cult μάρκα η οποία έχει μια μακρά παράδοση στο να δημιουργεί εμβληματικά κομμάτια, αποδεικνύει ότι τα μοντέλα παπουτσιών της αυτήν την περίοδο βιώνουν κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή επιστροφή. Τα νέα προϊόντα της UGG συνδέονται άρρηκτα με έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής – αυτόν που φωνάζει δυνατά άνεση και ευαισθητοποίηση.

Ugg Plant Power : Μια “feel good” συλλογή 
Ζούμε σε μια εποχή κατά την οποία είναι όλο και πιο σημαντικό να υπάρχει διαφάνεια και επίγνωση του τι καταναλώνουμε: Από πού προέρχονται τα προϊόντα; Πόση αξία αποδίδεται στη βιώσιμη και ηθικά αιτιολογημένη παραγωγή; Για να αντιμετωπίσει αυτά τα ζητήματα, η UGG κυκλοφορεί τώρα μία ειδική ιστοσελίδα, την feelgoodfuture.ugg.com, όπου προάγει τη βιωσιμότητα, διατυπώνοντας τους μακροπρόθεσμους στόχους και τη δέσμευση της εταιρείας προς τους ανθρώπους και τον πλανήτη.

Ως εξέλιξη λοιπόν αυτού του σημαντικού προγράμματος, η UGG λανσάρει τη συλλογή Plant Power, θέτοντας σοβαρά το ζήτημα των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, βασικού μοχλού της υπερθέρμανσης του πλανήτη που απειλεί τους ωκεανούς, την ατμόσφαιρα και τον συνολικό τρόπο ζωής μας.

Το στυλ και η “Fluffy” άνεση συναντούν τη βιωσιμότητα

Διατηρώντας την μοντέρνα εμφάνιση και την χαρακτηριστική, μαλακή και cozy αίσθηση της ολοένα και πιο δημοφιλούς συλλογής Fluff της UGG, τα Fluff Sugar Sandals της συλλογής Plant Power συνδυάζουν μια οικεία αισθητική με μια πιο φιλική προς το περιβάλλον ποικιλία υλικών όπως το ζαχαροκάλαμο, το φυσικό καουτσούκ από το δέντρο Hevea, την φυσική κάνναβη και την καινοτόμα ίνα TENCEL ™ Lyocell που προέρχεται από δέντρα που η διαχείρισή τους γίνεται υπεύθυνα και με περιβαλλοντική συνείδηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UGG® (@ugg)

Η ιδιαίτερα μαλακή τους αίσθηση προέρχεται από το χνούδι του φυτικού TENCEL™ Lyocell, ενός υλικού που κατασκευάζεται από ξυλοπολτό που μετατρέπεται σε αναγεννημένες κυτταρινικές ίνες προερχόμενες από υπεύθυνα συλλεχθέντα δέντρα, ενώ διατίθενται σε τέσσερις λαχταριστές αποχρώσεις, οι οποίες βασίζονται σε μια συνειδητή διαδικασία βαφής με φυσικά υλικά.

Παράλληλα, η συσκευασία της Plant Power συλλογής προσαρμόζεται έτσι ώστε να αποστέλλονται χωρίς να χρειάζεται επιπρόσθετο περιτύλιγμα από τις ταχυδρομικές υπηρεσίες, μια ενέργεια που έχει σώσει μέχρι τώρα 1.716.603 δέντρα.

Kαι αυτή φυσικά είναι μόνο η αρχή! Η UGG εργάζεται συνεχώς για να εξελίξει την “πράσινη φιλοσοφία” της βελτιώνοντας τα προϊόντα της, τόσο για εμάς τους καταναλωτές όσο και για τον πλανήτη, με φόντο ένα πιο αισιόδοξο μέλλον.

 

 

 

 

 

H νέα συλλογή Plant Power της UGG, είναι ήδη διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα.

Τηλέφωνο Κεντρικής διάθεσης: 211 10 88 400

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below